Een ketting met as van uw hond als herinnering

Niemand die zijn leven deelt met haar of zijn hond wil eraan denken, maar er komt een moment dat u afscheid moet nemen van uw trouwe metgezel of begeleider. Met een ashanger of ketting met as van uw hond draagt u uw huisdier dichtbij uw hart.

Onze trouwe viervoeters, die ons hun leven lang vreugde geven, laten een groot verdriet achter als zij komen te overlijden. Per slot van rekening maken zij een groot deel uit van uw familie. Afscheid nemen is altijd moeilijk, maar een mooi afscheid kan troost bieden. Onze collectie Memoriesieraden bevat een aantal assieraden, die de liefde voor uw hond weergeven. Deze assieraden kunt u altijd bij u dragen zonder dat het overduidelijk is dat het sieraad de as of haren van uw hond bevatten.

Ashangers hond

Er zijn verschillende soorten ashangers in de vorm van een hond of Hond 3D of ashanger hondenpoot, hondenbot, of die een kleine hoeveelheid as of haren van uw hond kunnen bevatten. U kunt eventueel ook kiezen voor een herinneringsring, waarin de naam van uw hond gegraveerd wordt. 

 

Ashangers andere huisdieren

Natuurlijk hebben wij ook ashangers voor andere huisdieren, zoals paarden en katten.
Ashangers in de vorm van een paardenhoofdAshanger hoefijzer, Ashanger in de vorm van een kat en kat 3D.

As plaatsing in sieraad

Normaal gezien worden onze assieraden door onze goudsmeden gevuld. Sinds nog niet zo lange tijd hebben wij ook enkele zelf vulbare ashangers. Deze kunnen door uzelf worden gevuld met as of haren van uw hond. Deze ashangers worden open geleverd met een passend schroefplaatje en een korte handleiding hoe u het beste deze ashanger kan vullen.

Nieuw ontwerp as ketting

De laatste aanwinst in onze collectie memoriesieraden is een ketting met een tussenstuk dat gebruikt wordt als askamer. Deze ketting wordt meestal zonder hanger gedragen en heeft standaard een lengte van 50 cm. De gourmet schakel voor dames is 3,5 mm breed en voor heren 5,5 mm breed. Zou u een andere lengte willen, dan is dit zeker mogelijk. Ons winkelpersoneel kan u meer informatie geven over de meerprijs hiervan. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in zilver en 14 karaat geelgoud, witgoud en roségoud. U kunt zelfs kiezen of u de as of haren zichtbaar of zichtbaar in uw sieraad wilt.