Memorie Sieraden doet er alles aan om u via onze website te informeren over onze artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden mits aan onderstaande voorwaarde is voldaan:

VOORWAARDEN EN PROCEDURE

U als  consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die u heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat u ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die u heeft betaald terugkrijgt als u uw bestelling in zijn geheel annuleert. Voor retourneren gelden enkele voorwaarden. Het te retourneren artikel moet, indien rederlijkerwijs mogelijk, nog voorzien zijn van labels en, als het kan, in de originele verpakking worden geretourneerd. Het artikel wordt niet teruggenomen indien het artikel:

  1. gedragen en/of beschadigd is, of/en
  2. u zelf heeft getracht een gebrek te herstellen, of/en
  3. u de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd, of/en
  4. u het sieraad in overleg speciaal op verzoek heeft laten maken (3 weken levertijd), of/en
  5. u de opdracht heeft gegeven om er as of iets persoonlijks in te laten plaatsten.

U kunt uw retourartikel(en) aanmelden via info@memoriesieraden.nl. Na aanmelding van uw retourartikel(en), ontvangt u per e-mail informatie over de te volgen procedure, zoals bijvoorbeeld het verpakken en de wijze van retourneren. De artikelen die voor retour aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, op het bezorgadres aan ons teruggezonden worden. Retourartikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld, worden niet geaccepteerd. Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke. Ook sieraden in de uitverkoop en tijdens korte tijd gepaste sieraden mag u terugsturen.

RETOURKOSTEN

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Is er echter sprake van:

  1. een sieraad/horloge/gebruiksvoorwerp dat stuk is, of
  2. een verkeerd verzonden product dat besteld is, of
  3. een verzoek om (het) product(en) te ruilen voor andere producten en het bedrag van de te ruilen producten is hoger dan € 75,00.

dan zijn de retourkosten voor rekening van Memoriesieraden.nl dat geval, zult u via e-mail een antwoordnummer ontvangen, om de producten kosteloos te retourneren.

HERROEPINGSRECHT

U heeft als consument het recht uw bestelling binnen 14 dagen na aflevering te herroepen. U kunt de artikelen, welke u wenst te herroepen, aanmelden voor retour via info@memoriesieraden.nl. De retourkosten zijn voor eigen rekening. De terugbetaling van het aankoopbedrag geschiedt uiterlijk binnen 14 dagen. Memorie Sieraden mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als u als consument hiermee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.

HEEFT U EEN KLACHT?

Wij verzoeken u om uw klacht binnen enkele dagen aan ons kenbaar te maken. Dit kan telefonisch (elke werkdag tussen 10:00 – 15:00 uur) via (0182) 78 63 38 of per e-mail: info@memoriesieraden.nl.

Wij zullen, in overleg met u, het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Indien u de klacht per e-mail aan ons kenbaar maakt, verzoeken wij u een telefoonnummer te vermelden, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

  • Kies filters