Alle sieraden

Sieraden voor as: een bijzondere herinnering aan uw dierbare

Met een sieraad voor as van Memorie Sieraden kunt u de herinnering aan uw dierbare op een bijzondere manier bij u dragen en koesteren. Dat betekent dat u uw dierbare elke dag kunt herinneren, waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast kan een assieraad ook helpen om uw verdriet een plekje te geven. Met onze sieraden voor as, kunt u uw verdriet kwijt in een herinnering. Een tastbare en blijvende herinnering, voor nu en voor altijd.

Kenmerken van onze sieraden voor as:

  • Keuze uit assieraden uit zilver, goud, roségoud en witgoud
  • Verschillende stijlen, van modern tot klassiek en van subtiel tot grof
  • Hoge kwaliteit sieraden die meer dan een leven lang meegaan
  • Gevuld met een kleine hoeveelheid as van uw overleden dierbare(n)
  • Volledig ontworpen en vervaardigd in ons atelier in Gouda

Maak een keuze uit onze ruime collectie sieraden voor as

In onze assieraden shop vindt u een grote collectie assieraden in verschillende soorten, maten en van de mooiste materialen. Wilt u graag een sieraad voor as kopen, dan kunt u bij ons kiezen uit asringen, ashangers, asarmbanden, asoorbellen en colliers.

Gaat u voor een schitterende zilveren ashanger of voor een robuuste gouden ring met zirkonia’s? Het is bij ons ook mogelijk om uw gekozen sieraad voor as te personaliseren. Bijvoorbeeld door een vingerafdruk, naam gravering of haarlok in het assieraad te verwerken.

Een uniek assieraad laten ontwerpen?

Een assieraad is voor iedereen. Daarom vindt u in onze winkel ook een groot aantal betaalbare en unieke assieraden. Heeft u toch een ander sieraad in gedachten en wilt u liever een uniek ontwerp voor uw sieraad voor as? U bent van harte welkom in onze winkel in Gouda. Onze ervaren ontwerpers luisteren naar al uw wensen en voorzien u van een persoonlijk advies. Samen ontwerpen wij een assieraad dat aan al uw wensen voldoet.

Onze winkel is 6 dagen per week geopend en online kunt uw sieraad voor as 24 uur per dag online bestellen. Wij garanderen u een hoogwaardig, gepersonaliseerd sieraad dat u een leven lang kunt dragen.