Klantenservice

Op deze pagina leest u alle informatie over het bestellen, verzenden en ontvangen van een Memorie Sieraad. Hier vindt u ook meer informatie over de levertijd van een Memorie Sieraad en de producten die in onze showroom aanwezig zijn.

Bestellen

Nadat wij uw bestelling en de betaling ontvangen hebben, zal uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag in behandeling worden genomen. Er is geen minimumbedrag waaraan uw bestelling moet voldoen. 

Levertijd

De gemiddelde levertijd van een Memorie Sieraad is 6 tot 8 weken. Houdt u er dus rekening mee met het bestellen van een Memorie Sieraad dat het een langere levertijd betreft dan u van andere winkels gewend bent.

Voorraad

Elk sieraad wordt specifiek in opdracht van een klant vervaardigd en volledig op maat gemaakt. We hebben geen sieraden op voorraad, enkel de sieraden in onze showroom om te laten zien hoe onze producten eruit zien. Elk sieraad wordt dus van begin tot eind, volledig  naar uw wensen en pas na een bestelling, vervaardigd.

Wij hebben de meeste sieraden die u in onze webshop vindt in onze showroom staan voor u om te bekijken. Wilt u zeker weten of een product in onze showroom aanwezig is? Bel ons hiervoor op 0182-786338, stuur een e-mail naar info@memoriesieraden.nl of geef bij de opmerkingen aan voor welke sieraden u komt als u een afspraak in plant. 

De meeste sieraden in onze showroom zijn in het zilver vervaardigd. Enkele sieraden zijn in het witgoud, geelgoud of roségoud gemaakt zodat u kunt zien hoe alle kleuren goud eruit zien en staan als u het draagt.

Betaalmogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden:

  •  iDEAL
  • Creditcard
  • Overboeking
  • PayPal
  • Veilig achteraf betalen met AfterPay
  • Belfius Direct Net
  • SoFORT Banking

Verzenden en verzendkosten

Uw sieraad wordt gratis verzonden indien het bestelbedrag hoger is dan € 250,00. Valt uw orderbedrag onder dit bedrag? Dan betaalt u verzendkosten a €8,70. Elk sieraad wordt aangetekend en verzekerd verstuurd. U ontvangt een e-mail van Post NL met de Track & Trace om uw pakket te volgen, zodra het pakket wordt aangeboden bij Post NL.

Wilt u het sieraad retourneren of ruilen? Dan kunt u het pakket aanmelden voor retour door het formulier voor herroeping in te vullen onderaan onze retourneren pagina. De verzendkosten om een artikel terug te sturen naar Memorie Sieraden zijn voor eigen rekening. Mocht u een nieuw product ontvangen of een reparatie laten uitvoeren door ons? Dan wordt dit kosteloos voor u gedaan. Ook de verzendkosten voor het retour sturen van het pakket naar uw adres nemen wij voor onze rekening.

 Natuurlijk kunt u de bestelling ook in onze winkel in Gouda op komen halen. Geeft u dit dan aan tijdens het bestellen van uw sieraad.

Ontvangen

Indien uw pakket beschadigd wordt afgeleverd, raden wij u aan deze levering niet te accepteren. Als u dat wel doet dan vervalt de garantie en de verzekering.

Garantie en defecten

Voor alle specifieke garantievoorwaarden verwijzen wij u naar onze retourneren pagina. Hier vindt u de voorwaarden voor het retourneren van producten en de garantieduur en -voorwaarden.

Ruilen, retourneren en annuleren

Voor alle ruil- retour- en annuleringsvoorwaarden verwijzen wij u naar onze retourneren pagina. Hier vindt u de voorwaarden voor het retourneren van standaard artikelen en op maat gemaakte artikelen.