Gedenksieraden

Exclusief bij Memorie Sieraden

Uw overleden dierbare herdenken, waar en wanneer u maar wilt. Met dat doel ontwerpen wij bij Memorie Sieraden al bijna 40 jaar unieke gedenksieraden. Volgens de laatste trends én op basis van uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Sieraden ontworpen door onze Meester Goudsmeden

Bij Memorie Sieraden vinden wij het belangrijk dat het sieraad echt bij u past. Een gedenksieraad moet goed voelen, passen en helemaal naar uw wens zijn. Daarom wordt elk sieraad volledig  op maat gemaakt aan de hand van de wensen van een klant.

Wij maken alle gedenksieraden in ons eigen atelier in Gouda. Daardoor kunt u bij ons terecht voor een divers aanbod van unieke ringen tot hangers voor aan een collier. Van minimalistisch en elegant tot modern en opvallend. Ook kunt u kiezen voor sieraden van goud en sieraden van zilver.

 

Sieraad personaliseren

U kunt ieder sieraad volledig personaliseren naar uw wensen en smaak. Denk bijvoorbeeld aan het graveren van een bijzondere tekst die voor u betekenis heeft of het plaatsen van een vingerafdruk op uw sieraad. Ook het verwerken van een haarlok in een sieraad is mogelijk. Alle sieraden hebben een askamer die gevuld kan worden met het as of haar van uw overleden dierbare(n). Een askamer is een klein cilindervormige ruimte, waarin wij het as van uw dierbare(n) plaatsen.

Onze Meester goudsmeden en ontwerpers hebben jarenlange ervaring, oog voor detail en een hart voor het maken van unieke sieraden. Dat ziet u terug in onze collectie gedenksieraden. Wij zorgen ervoor dat u uw sieraad elke dag met veel liefde en plezier zal dragen. U kunt inspiratie opdoen op onze website en de producten bekijken die u mooi vindt. Wij adviseren vervolgens de sieraden in het echt te komen bekijken in onze winkel in Gouda en daar uw keuze te maken.

Waarom een Memorie Sieraad?

Personaliseer uw sieraad

Aanwezig zijn bij het plaatsen van de as

Persoonlijke hulp bij aankoop

Ambacht & vakmanschap

Duurzaam & Innovatief

Betekenis

Prachtige asringen met een betekenis.

Ashanger kinderen moeder en kind ashanger zilver

Moeder en kind

De band tussen moeder en kind is voor altijd.

Vingerafdruk

Een bijzondere manier om uw overleden dierbare te eren.

Collier met ashanger rechthoek en zichtbare groene acrylhars

Zichtbare as

Sieraden waar de as van uw dierbare zichtbaar is.

Gedenksieraden op maat

Heeft u al een sieraad met mooie herinneringen, maar past dit net niet helemaal bij wie u bent? Wij kunnen van uw huidige sieraad ook een nieuw sieraad maken. Zo kunnen wij twee trouwringen in een nieuw sieraad verwerken of een ontwerp maken op basis van uw wensen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze winkel in Gouda.

Dames collier geelgoud slang met geelgouden vermaakte trouwring ashanger met briljant

Wilt u persoonlijk advies?

Waarom een gedenksieraad?

Een gedenksieraad is niet zomaar een sieraad, maar een met een heel mooie betekenis. Het sieraad staat namelijk symbool voor de band tussen u en uw dierbare. Door het sieraad elke dag te dragen, blijft uw dierbare eigenlijk altijd dichtbij u en kunt u hem of haar elke dag herdenken. Wij geloven dat een persoonlijk sieraad een heel klein beetje kan helpen bij het verwerken van uw verlies. Een mooier afscheid bestaat er niet. 

Goed om te weten: een gedenksieraad hoeft niet alleen gelinkt te zijn aan verlies. Het is ook een prachtig jubileum cadeau om de mooie momenten in het leven te vieren.

Gedenksieraden online bestellen of langskomen in onze winkel?

In onze winkel in Gouda staan wij altijd voor u klaar om meer te vertellen over onze unieke gedenksieraden. Wilt u de de sieraden in het echt bekijken en persoonlijk advies ontvangen? Maak dan hieronder een afspraak voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. Woont u niet in de buurt? Twijfel niet en bel voor persoonlijk advies. Wij helpen u namelijk ook op afstand graag, zodat u gemakkelijk uw gedenksieraad online kunt bestellen.

Persoonlijk advies bij aankoop

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw assieraad? En wilt u onze collectie gedenksieraden in het echt bekijken?

U kunt hieronder een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.