Gedenksieraden

Exclusief bij Memorie Sieraden

Uw dierbare herdenken waar en wanneer u maar wilt. Met dat doel ontwerpen wij bij Memorie Sieraden al bijna 40 jaar unieke gedenksieraden. Volgens de laatste trends én op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

Bekijk onze creaties

Gedenksieraden zijn er tegenwoordig al in allerlei uitvoeringen. Gedenksieraden met as of zonder. Goud of zilver. Een ring of een ketting. Wij zorgen ervoor dat u het sieraad met veel plezier, elke dag zult dragen. Wij adviseren u graag in onze winkel, maar kijk ook eens rustig rond op onze website. Hieronder vindt u enkele collecties waar wij bijzonder trots op zijn:

Fantasie

Prachtige ringen in verschillende stijlen

Moeder en kind

De band tussen moeder en kind is voor altijd

Sister

Samen sta je sterker. Dat weet elke zus!

Zichtbare as

Sieraden waar het kleine beetje as zichtbaar is

Waarom een gedenksieraad?

Een gedenksieraad is niet zomaar een sieraad, maar een met een wel hele mooie betekenis. Het sieraad staat namelijk symbool voor de band tussen u en uw dierbare. Door het sieraad elke dag te dragen, blijft uw dierbare eigenlijk altijd dichtbij u en kunt u hem of haar elke dag herdenken. Wij geloven dat een persoonlijk sieraad een heel klein beetje kan helpen bij het verwerken van uw verlies. Een mooier afscheid bestaat er niet. 

Gedenksieraden met haarlok of vingerafdruk

Bij Memorie Sieraden vinden wij het belangrijk dat het sieraad echt bij u past. Dit betekent dat wij allerlei mogelijkheden bieden om het sieraad te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het graveren van een mooie tekst of vingerafdruk of het verwerken van een haarlok in het sieraad. Alle sieraden hebben een klein cilindervormig gaatje, waarin wij de as van uw dierbare kunnen plaatsen.

Sieraden ontworpen door onze designers

In ons atelier in Gouda ontwerpen wij onze gedenksieraden. Goud, Zilver, Witgoud of toch liever Roségoud? Bij Memorie Sieraden kunt u terecht voor een divers aanbod. Van minimalistisch en elegant tot modern en opvallend. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring, oog voor detail en een hart voor het product. En dat ziet u zeker terug in onze gedenksieraden.

Gedenksieraden op maat

Heeft u al een sieraad met mooie herinneringen, maar past dit net niet helemaal bij wie u bent? Wij kunnen van uw sieraad ook een nieuw sieraad maken. Zo kunnen wij twee trouwringen in een nieuwe sieraad verwerken of een ontwerp maken op basis van uw wensen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Gedenksieraden online bestellen of toch langskomen in de winkel?

In onze winkel in Gouda staan wij altijd voor u klaar om meer te vertellen over onze unieke gedenksieraden. Woont u niet in de buurt? Twijfel niet en bel voor persoonlijk advies. Wij helpen u namelijk graag. Daarnaast is het ook mogelijk om een kleine hoeveelheid as van uw dierbare veilig per post naar ons te verzenden.

Team foto Memorie Sieraden