Gedenksieraden

Exclusief bij Memorie Sieraden

Uw dierbare herdenken waar en wanneer u maar wilt. Met dat doel ontwerpen wij bij Memorie Sieraden al bijna 40 jaar unieke gedenksieraden. Volgens de laatste trends én op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

Sieraden ontworpen door onze designers

Bij Memorie Sieraden vinden wij het belangrijk dat het sieraad echt bij u past. Wij maken alle gedenksieraden in ons eigen atelier in Gouda, daardoor kunt u bij ons terecht voor een divers aanbod van mooie ringen tot hangers voor aan een ketting. Van minimalistisch en elegant tot modern en opvallend. Ook kunt u kiezen voor sieraden van goud en sieraden van zilver.

U kunt ieder sieraad personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het graveren van een mooie tekst of vingerafdruk of het verwerken van een haarlok in het sieraad. Alle sieraden hebben een klein cilindervormig gaatje, waarin wij de as van uw dierbare kunnen plaatsen.

Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring, oog voor detail en een hart voor het product. En dat ziet u zeker terug in onze gedenksieraden. Wij zorgen ervoor dat u het sieraad elke dag met veel plezier zult dragen. Wij adviseren u graag in onze winkel, maar kijk ook eens rustig rond op onze website. Hieronder vindt u enkele sieraden waar wij bijzonder trots op zijn: 

Betekenis

Prachtige asringen met een betekenis

Moeder en kind

De band tussen moeder en kind is voor altijd

Sister

Samen sta je sterker. Dat weet elke zus!

Zichtbare as

Sieraden waar het kleine beetje as zichtbaar is

Gedenksieraden op maat

Heeft u al een sieraad met mooie herinneringen, maar past dit net niet helemaal bij wie u bent? Wij kunnen van uw sieraad ook een nieuw sieraad maken. Zo kunnen wij twee trouwringen in een nieuwe sieraad verwerken of een ontwerp maken op basis van uw wensen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Waarom een gedenksieraad?

Een gedenksieraad is niet zomaar een sieraad, maar een met een heel mooie betekenis. Het sieraad staat namelijk symbool voor de band tussen u en uw dierbare. Door het sieraad elke dag te dragen, blijft uw dierbare eigenlijk altijd dichtbij u en kunt u hem of haar elke dag herdenken. Wij geloven dat een persoonlijk sieraad een heel klein beetje kan helpen bij het verwerken van uw verlies. Een mooier afscheid bestaat er niet. 

Goed om te weten: een gedenksieraad hoeft niet alleen gelinkt te zijn aan verlies. Het is ook een prachtig jubileumcadeau om de mooie momenten in het leven te vieren.

Gedenksieraden online bestellen of langskomen in onze winkel?

In onze winkel in Gouda staan wij altijd voor u klaar om meer te vertellen over onze unieke gedenksieraden. Wilt u de de sieraden in het echt bekijken en persoonlijk advies ontvangen? Maak dan hieronder een afspraak voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. Woont u niet in de buurt? Twijfel niet en bel voor persoonlijk advies. Wij helpen u namelijk ook op afstand graag, zodat u gemakkelijk gedenksieraden online kunt bestellen.