In opdracht ontworpen sieraden

Onze Meester Goudsmeden zijn continu bezig met innoveren, nieuwe uitdagingen aangaan en nieuwe technieken toepassen. Ook blijven innoveren qua ontwerp en design is een groot onderdeel van het vak. Meester Goudsmid Jos heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken van unieke, op maat gemaakte sieraden. Hieronder ziet u een greep uit de sieraden die wij volledig op maat hebben gemaakt voor onze klanten. Elk sieraad is uniek en met haar eigen verhaal.

Unieke en persoonlijke sieraden

Deze set trouwringen is door klanten zelf samengesteld. De herenring heeft een strakke en simpele lijn en de damesring is egaal en is een aantal millimeter smaller gemaakt. De briljant geslepen diamant is aangepast aan de breedte van de damesring. Tot slot is de trouwdatum aan de binnenkant van beide ringen gegraveerd.

Deze set geelgouden oorbellen zijn geïnspireerd op de natuur en zijn een eigen ontwerp van één van onze klanten.

Van een oude trouwring is deze unieke hanger gemaakt. In de ring is de ashanger rond vingerafdruk geplaatst waar een vingerafdruk van een overleden dierbare(n) op geplaatst is.

Een uniek sieraad laten maken?

Wilt u een op maat gemaakt sieraad laten maken? 

Wij helpen u graag persoonlijk in onze winkel in Gouda. Samen met u kunnen we alle mogelijkheden bespreken en een uniek en persoonlijk sieraad voor u ontwerpen en maken.

U kunt hieronder een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad.

Op deze zegelring is een vingerafdruk van een overleden dierbare geplaatst. De vingerafdruk is meegetekend in de 3D tekening en hierdoor meegegoten in het zilver. Door deze methode ontstaat diepte en ligt de afdruk verzonken in de kop van de ring.

We hebben van een oude zilveren ring deze prachtige, unieke hanger gemaakt. In de hanger is een vergeet me nietje in emaille gemaakt. Een hanger met een bijzondere symboliek.

De asring Star is Born is door een klant aangepast. Zo is er een extra kop in de vorm van een hart op de ring geplaatst en zijn de banen gepersonaliseerd.

Wilt u een uniek sieraad laten maken?

Zilveren ashanger Libelle Ben

Deze zilveren hanger, genaamd Libelle Ben, is in opdracht voor een klant gemaakt ter nagedachtenis van haar overleden kindje, genaamd Ben. Op de dag van de crematie landde er een prachtige libelle zichtbaar neer. Wij hebben de Libelle naar de wens van de klant ontworpen en vervaardigd. Op de achterkant is de naam van de datum van overlijden gegraveerd. De ashanger Libelle Ben is opgenomen in de collectie Memorie Sieraden na overleg en akkoord van de klant en vernoemd naar het overleden zoontje.

Dames collier geelgoud slang met geelgouden vermaakte trouwring ashanger met briljant

Van een oude trouwring is deze unieke ashanger gemaakt. Van de trouwring zijn 2 delen gemaakt die asymmetrisch zijn samengevoegd. Daarbij is een briljant geplaatst. De gravures in de trouwring zijn behouden. Zo is er een uniek sieraad gemaakt dat de herinnering van de overleden dierbare(n) voor altijd weerspiegelt.

We hebben een unieke en persoonlijke slavenarmband gemaakt voor een klant. Deze bicolor armband heeft een persoonlijke gravure in eigen handschrift.

Waarom een memorie sieraad?

Aanwezig zijn bij het plaatsen van de as

Ambacht & vakmanschap 

Persoonlijke hulp bij aankoop

Duurzaam & Innovatief