Over Memorie Sieraden

Puur gesmeden emoties sinds 1987

Wij ontwerpen sieraden waarmee u een herinnering dichtbij kunt dragen. Waarmee u passend afscheid kunt nemen van uw dierbare en voor altijd uw verdriet kwijt kan in een herinnering. Iedereen heeft een eigen verhaal. Samen met u brengen wij dit terug in een uniek sieraad dat bij u past.

Onze visie

Speciale momenten vragen om een herinnering. Daaruit is Memorie Sieraden ontstaan. Heeft u recent afscheid moeten nemen van een dierbare? Het herinneren van deze overleden dierbare(n) door het creëren van een uniek, tastbaar en draagbaar sieraad is waar wij voor staan. 

Voor ieder een persoonlijk sieraad creëren dat volledig naar de wens van de klant vervaardigd wordt en de herinnering van uw dierbare(n) hierin terug laten komen. Zodat de herinneringen niet alleen in uw hoofd en hart zitten, maar ook tastbaar worden.

Ambacht en vakmanschap

Ontwerpen, creëren en innoveren. Dat is wat wij doen bij Memorie Sieraden. Vanuit passie en vakmanschap werken wij aan het realiseren van bijzondere sieraden die u nergens anders zult vinden. Omdat elk sieraad in opdracht en naar de wens van de klant vervaardigd wordt creëren wij een uniek en persoonlijk sieraad voor elke klant. 

Innoveren vinden wij belangrijk. Wij zijn een high tech bedrijf met een eigen, volledig uitgevoerd atelier. Wij combineren de nieuwste technieken en apparatuur om sieraden van hoogstaande kwaliteit te vervaardigen en leveren.

Alle sieraden worden geheel in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Van idee tot sieraad, elke stap zetten wij in ons eigen atelier. Sieraden worden in 3D getekend alvorens zij in een 3D model geprint worden. Vervolgens wordt het sieraad gegoten in het gewenste edelmetaal en worden eventuele stenen en het as of haar van een overleden dierbare(n) in het sieraad geplaatst. Tot slot worden eventuele gravures op het sieraad gelaserd. In dit proces komen ambacht, vakmanschap en innovatie allemaal samen.

Waarom een Memorie Sieraad?

Personaliseer uw sieraad

Aanwezig zijn bij het plaatsen van de as

Persoonlijke hulp bij aankoop

Ambacht & vakmanschap

Duurzaam & Innovatief

Onze identiteit

Onherkenbaar als assieraad

Wij ontwerpen unieke assieraden die u samen met uw huidige sieraden kunt dragen. Voor vrouwen, mannen én kinderen. Voor jong en oud.

Alles in eigen huis

Alle sieraden worden ontworpen en vervaardigd in ons eigen complete atelier in Gouda. Van schets tot eindproduct, alles wordt in eigen huis doorlopen en gemaakt.

Uniek en persoonlijk

Elk sieraad wordt volledig naar de wensen van de klant vervaardigd. Zo ontwerpen we samen met u een sieraad dat perfect bij u past en volledig uniek is.

Jarenlange ervaring en kennis

Ons team van goudsmeden heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van sieraden. Vakmanschap, ambacht en innovatie komen samen in onze Edelsmederij.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag en wilt u graag contact met ons opnemen? Dat kan zowel telefonisch als via de e-mail.

Onze winkel

Een sieraad uitzoeken online is niet makkelijk. Met behulp van verschillende foto’s en gedetailleerde informatie proberen wij u zo goed mogelijk een indruk te geven van onze sieraden. Maar misschien wilt u het sieraad eerst even kunnen vasthouden, voelen, bekijken en dragen alvorens u overgaat tot aankoop.

Wij adviseren u een kijkje te komen nemen in onze winkel in Gouda. Niet alleen kunt u dan de tijd nemen om onze sieraden te bekijken, ook drinken wij samen een kopje koffie of thee, om al uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Het uitzoeken van een herinneringssieraad is niet iets dat u elke dag doet en wij willen u hier zo goed en persoonlijk mogelijk in begeleiden.

Memorie Sieraden Gouda; dé ambachtelijke en vakkundige juwelier met 40 jaar ervaring

Memorie Sieraden is onderdeel van Juwelier Jos. U bent van harte welkom in onze winkel in Gouda. Een routebeschrijving naar onze winkel kunt u hier vinden.

Persoonlijke hulp bij aankoop

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw assieraad?

U kunt een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.

Onze mensen

Memorie Sieraden is opgericht door Meester Goudsmid Jos van Beek. Hij heeft inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van sieraden en tastbare herinneringen. 

Naast hem werkt ook Peter Bitter als ontwerper en maker van herinneringssieraden in het atelier in Gouda. Beiden zijn gediplomeerd als Meester-Goudsmid. Maak kennis met ons team! 

Jos van Beek

Eigenaar, Ontwerper & Meester Goudsmid

Jos van Beek, eigenaar van Juwelier Jos, werkt al meer dan 40 jaar als juwelier en goudsmid. ‘’Door alle kennis en ervaring die ik de afgelopen 40 jaar opgedaan heb, kan ik een klant heel gericht helpen. Ik denk graag mee over persoonlijk en uniek sieraad voor iemand. Als mensen mij vragen wat ik doe, dan zeg ik altijd ‘Ik maak pure, gesmeden emotie.’’ Daar ligt echt mijn kracht en passie.’’

Peter Bitter

Uurwerkmaker & Meester Goudsmid

Uurwerkmaker Peter Bitter werkt al meer dan 20 jaar bij Jos. Peter ontwerpt, tekent en print alle sieraden met ons 3D ontwerpprogramma en -printer. Daarnaast is Peter onze vaste uurwerkmaker. Hij is verantwoordelijk voor alle horlogereparaties. Ook kunt u bij hem terecht als uw klok kapot is.

Tessa Droog

Hoofd Marketing & Communicatie

Ook Tessa is al meer dan 10 jaar in dienst bij Jos. Zij begon bij Jos als zaterdaghulp en werkt inmiddels 3 dagen per week als hoofd Marketing & Communicatie bij Juwelier Jos en is verantwoordelijk voor alles dat met marketing en communicatie te maken heeft. Daarnaast kun je haar tegenkomen in de winkel of bij de aankoop van een Memorie Sieraad.

Madelon Bouwman

Verkoop

Madelon is al jaren een vast gezicht bij Juwelier Jos. Komt u voor het uitzoeken van een nieuw horloge, een batterij of wilt u een nieuw sieraad laten ontwerpen? Madelon heeft veel kennis van alle facetten uit de winkel en helpt u graag. U wordt op dinsdag, woensdag en vrijdag door haar geholpen.

Jessy Zon

Goudsmid

Sinds kort versterkt Jessy het team in onze Edelsmederij. Zij heeft de vakschool in Schoonhoven tot goudsmid afgerond en werkt parttime in onze Edelsmederij waar zij verantwoordelijk is voor de sieraden reparaties

Agnes ter Laare

Verkoop

Agnes is al jaren onze vaste kracht op donderdag en zaterdag. Zij helpt u graag met het uitzoeken van een nieuw horloge of sieraad. Ook als u een Memorie Sieraad uit komt zoeken, wordt u door Agnes geholpen.

Onze assieraden