Over Memorie Sieraden

Puur gesmeden emoties sinds 1987

Wij ontwerpen sieraden waarmee u een herinnering dichtbij kunt dragen. Waarmee u passend afscheid kunt nemen van uw dierbare en voor altijd uw verdriet kwijt kan in een herinnering. Iedereen heeft een eigen verhaal. Samen met u brengen wij dit terug in een uniek sieraad dat bij u past.

Onze Visie

Speciale momenten vragen om een herinnering. Daaruit is Memorie Sieraden ontstaan. De 18e verjaardag van uw kind, getrouwd met de liefde van uw leven, een lange reis gemaakt of recent afscheid moeten nemen van een dierbare? Wat is mooier dan een sieraad om de bijzondere momenten te blijven herinneren?

Dat is het doel van Memorie Sieraden! Herinneringen terugbrengen in een sieraad. Zodat de herinneringen niet alleen in uw hoofd en hart zitten, maar ook tastbaar worden.

Team foto Memorie Sieraden

Écht vakmanschap

Ontwerpen, creëren en innoveren. Dat is wat wij doen bij Memorie Sieraden. Vanuit passie en vakmanschap werken wij aan het realiseren van unieke sieraden die u nergens anders zult vinden. Altijd volgens de trends van nu.

Innoveren vinden wij belangrijk. Wij zijn een high tech bedrijf met een meer dan compleet atelier. Wij beschikken over de nieuwste technieken en gereedschappen waarmee wij een hoogstaande kwaliteit kunnen garanderen. Alleen het beste voor onze klanten.

Onze identiteit

Onherkenbaar als assieraad

Wij ontwerpen mooie assieraden die u altijd samen met uw eigen sieraden kunt dragen. Voor vrouwen én mannen.

Alles in eigen huis

Alle producten worden bedacht, ontworpen en in productie genomen in ons eigen complete atelier in Nederland.

Snelle levertijden

Wij garanderen een snelle service op maat. Binnen twee dagen (vaak één dag) worden reparaties bij ons uitgevoerd.

Volledig naar wens

Geef een eigen finishing touch aan uw sieraad. Bijvoorbeeld een mooie steen, letterteken of boodschap.

Onze winkel

Een sieraad uitzoeken online is niet makkelijk. Met behulp van verschillende foto’s en gedetailleerde informatie proberen wij u zo goed mogelijk een indruk te geven van onze sieraden. Maar misschien wilt u het sieraad eerst even kunnen vasthouden, voelen, bekijken en ervaren.

Kom dan zeker eens langs in onze knusse winkel in Gouda. Niet alleen kunt u dan de tijd nemen om onze sieraden te bekijken. Ook drinken wij samen een kopje koffie of thee, om al uw wensen te bespreken en even van het moment te genieten. Je doet namelijk niet elke dag zoiets moois als een herinneringssieraad uitzoeken!

Winkel Gouda

“Voor een persoonlijk advies moet u in onze winkel zijn. Waar wij u met open armen ontvangen, zodat u zich snel thuis zult voelen.”

Onze Mensen

Memorie Sieraden is opgericht door Jos van Beek. Al meer dan 38 jaar werkzaam als designer van tastbare herinneringen. 

Naast hem werkt ook Peter Bitter als ontwerper en maker van herinneringssieraden in het atelier in Gouda. Beiden zijn gediplomeerd als Meester-Goudsmid. Maak kennis met ons team! 

Jos van Beek

Jos

Agnes

Peter

Madelon