Assieraden goud

Een moderne ring, een klassieke ketting of een mooie, maar eenvoudige armband. Onze assieraden van goud worden op maat gemaakt op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Maak een keuze uit onze collectie of laat een uniek assieraad door ons ontwerpen.

Gouden ketting met hartje

Een ketting met een hartje is niet voor niets een van de meest gedragen assieraden. Uw dierbare zal namelijk altijd een plekje hebben in uw hart. 

Kies voor eenvoudige gouden ketting met hartje of dit prachtige exemplaar. Het hartje is van 14 karaat geelgoud en zal nog jaren voor uw dierbare schitteren.

Gouden ketting bekijken > 

Onze gouden assieraden

Op Memorie Sieraden vindt u een bijzondere collectie gouden assieraden. Klassieke, luxe, moderne, speelse en robuuste assieraden. Met gravering, vingerafdruk, een kleurrijke steen of haarlok. Wij hebben voor iedereen een passend ontwerp.

Gedenksieraden van goud

In ons atelier in hartje Gouda ontwerpen wij onze gedenksieraden van goud. Exclusieve ontwerpen die u nergens anders tegenkomt en die u elke dag kunt dragen. Naast een ruim aanbod tijdloze sieraden die u nog jarenlang zult dragen, ontwerpen wij ook sieraden volgens de laatste trends. Kijk gerust rond in onze webshop of kom langs in onze winkel!

Kenmerken van onze gouden sieraden:

Op Memorie Sieraden vindt u een groot aanbod assieraden. Gouden ashangers, asringen, asarmbanden, asoorbellen, as kettingen en asbroches behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij een sieraad naar wens aanpassen of een uniek ontwerp voor u maken. Wij luisteren naar uw wensen, ontwerpen digitaal uw gouden assieraad en maken hem daarna in ons atelier. Zo weet u zeker dat uw sieraad echt bijzonder is.

Memorie Sieraden, de specialist in herinneringssieraden

De sieraden van Memorie Sieraden zijn niet zomaar sieraden, maar gedenksieraden. Onze sieraden worden dan ook ontworpen met het doel om een dierbare te herdenken. Toch zijn onze gouden assieraden niet van ‘gewone’ sieraden te onderscheiden, zodat u het herinneringssieraad gewoon elke dag kunt dragen. Zo vergeet u nooit al die mooie momenten die u samen met uw dierbare had.