Assieraden goud

Een moderne ring, een klassieke ketting of een mooie, maar eenvoudige armband. Onze assieraden van goud worden volledig voor u op maat gemaakt, op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Maak een keuze uit onze collectie assieraden of laat een uniek assieraad door ons ontwerpen.

Wilt u een sieraad op maat?

Gouden ketting met hartje

Een ketting met een hartje is één van de meest gedragen assieraden. Een ashanger draagt u dicht bij uw hart, daarom zal uw met een ashanger uw dierbare altijd dichtbij dragen. Een prachtige symboliek en betekenis.

Kies voor eenvoudige gouden ketting met hartje of dit prachtige exemplaar waar u een vingerafdruk van uw overleden dierbare op kunt laten plaatsen. U kunt kosteloos kiezen voor andere kleuren Swarovski zirkonia’s.

14 karaat, geelgouden ashanger Hart met zirkonia en vingerafdruk

Waarom een Memorie Sieraad?

Personaliseer uw sieraad

Aanwezig zijn bij het plaatsen van de as

Persoonlijke hulp bij aankoop

Ambacht & vakmanschap

Duurzaam & Innovatief

Gouden assieraden

Op onze website vindt u een bijzondere en uitgebreide collectie gouden assieraden. Zowel klassieke, luxe, moderne, speelse als robuuste assieraden. Met gravering, vingerafdruk, een kleurrijke steen of haarlok. Wij ontwerpen en vervaardigen voor elke klant een uniek en passend sieraad. Alle sieraden zijn in zowel geelgoud, witgoud als roségoud te bestellen.

Gedenksieraden van goud

In ons atelier in hartje Gouda ontwerpen en vervaardigen wij onze gedenksieraden van goud. Exclusieve ontwerpen die u nergens anders tegenkomt en die u elke dag kunt dragen. Naast een ruim aanbod tijdloze sieraden die u nog jarenlang zult dragen, ontwerpen wij ook sieraden volgens de laatste trends. Kijk gerust rond in onze webshop of kom langs in onze winkel.

Op Memorie Sieraden vindt u een groot aanbod assieraden. Gouden asringenashangers, asarmbanden, asoorbellen en kettingen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Wilt u een sieraad van goud?

Memorie Sieraden, op maat gemaakte herinneringssieraden

De sieraden van Memorie Sieraden zijn niet zomaar sieraden, maar gedenksieraden. Onze sieraden worden dan ook ontworpen met het doel om een dierbare te herdenken. Toch zijn onze gouden assieraden niet van ‘gewone’ sieraden te onderscheiden, zodat u het herinneringssieraad gewoon elke dag kunt dragen. Zo vergeet u nooit al die mooie momenten die u samen met uw dierbare had.

Kunt u in onze collectie geen geschikt sieraad vinden of wilt u een sieraad uit onze collectie net iets anders? Het is mogelijk een sieraad uit de collectie aan te passen aan uw wensen. U kunt daarnaast ook een geheel nieuw ontwerp aanleveren dat wij omzetten in een draagbaar sieraad die de herinnering aan uw overleden dierbare(n) weerspiegelt. 

Krijg advies op maat

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw assieraad?

U kunt een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.