Jubileum cadeau

Memorie Sieraden zijn sieraden die een persoonlijke herinnering weerspiegelen. Ze brengen u terug naar speciale momenten in het leven en zetten het om naar een tastbare en blijvende herinnering. Een Memorie Sieraad is daarom een prachtig jubileum cadeau. 

Waarom een Memorie Sieraad?

Personaliseer uw sieraad

Persoonlijke hulp bij aankoop

Kennis & vakmanschap

Ambachtelijk vervaardigd in eigen Edelsmederij

Jubileum cadeau ideeën

Er zijn talloze jubileum cadeau ideeën, dus u kunt u vele kanten op met een Memorie Sieraad maken. Vooral wanneer het gaat om een huwelijksjubileum zijn er opties mogelijk. U kunt bijvoorbeeld uw trouwring(en) een nieuw leven inblazen. Ook kunt u ter ere van uw jubileum jaarlijks briljanten bij laten plaatsen in een sieraad. Een medaillon met een persoonlijke gravure of een hanger met de datum van uw jubileum is daarnaast ook een unieke manieren om uw partner te verrassen met een bijzonder en persoonlijk cadeau.

Weet u de benaming van uw jubileum? Heeft u een koperen, zilveren of gouden huwelijk? We hebben de belangrijkste benamingen voor u op een rijtje gezet. Dit kan namelijk helpen bij het vinden van een jubileum cadeau. 

  • 10 jaar – Tinnen huwelijk
  • 12 1/2 jaar – Koperen huwelijk
  • 20 jaar – Porseleinen huwelijk
  • 25 jaar – Zilveren huwelijk
  • 40 jaar – Robijnen huwelijk
  • 50 jaar – Gouden huwelijk
  • 60 jaar – Diamanten huwelijk

Een jubileum cadeau kopen?

Wilt u een uniek jubileum cadeau kopen? U bent van harte welkom in onze winkel in Gouda voor persoonlijk advies en het bekijken van onze collectie sieraden.

Welke sieraden passen bij welk jubileum?

Heeft u een jubileum van 25 jaar getrouwd en zoekt u een cadeau? De naam van het jubileum zegt al veel over het soort sieraad dat hierbij past. Een zilveren ring of hanger is een prachtig en passend cadeau. Bij een 40 jarig jubileum past een sieraad met een robijn perfect. Een robijn heeft een roze/rode kleur en symboliseert hiermee de kleur van de liefde. Als mensen vragen naar uw sieraad, kunt u uitleggen dat u een robijnen huwelijk heeft en daarbij een bijpassend sieraad heeft laten maken of heeft gekregen.

Voor een 50 en 60 jarig jubileum past een gouden sieraad met briljanten perfect. U kunt kiezen voor een set oorbellen, een ring of een hanger aan een collier om uw partner te verrassen. 

 

Kom langs in onze winkel

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw jubileum sieraad?

U kunt een afspraak maken voor het uitzoeken van een sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.

Persoonlijke en unieke sieraden

Wij vinden het belangrijk dat een sieraad uniek is en perfect bij u past. Daarom kunt u elk sieraad volledig personaliseren door bijvoorbeeld een gravure toe te voegen of te kiezen voor andere soorten of kleuren stenen. Zo wordt het jubileum cadeau echt uniek. Sinds kort kunnen wij gravures op een sieraad laseren. Hierdoor kunt u zelf het lettertype en de grootte kiezen en hiermee uw sieraad volledig personaliseren. Samen met u brengen wij uw persoonlijke verhaal terug in een uniek sieraad dat aan al uw wensen voldoet en perfect bij u past.

Wilt u persoonlijk advies?