Assieraden zilver

Memorie Sieraden biedt in de memorie sieradenlijn een groot assortiment prachtige assieraden van zilver om de herinnering aan uw dierbare levend te houden. Wij nodigen u uit een kijkje te nemen in onze veelzijdige webwinkel of in onze winkel in Gouda waar onze deskundige medewerkers voor u klaarstaan om u te voorzien van persoonlijk advies.

Zilveren assieraden

Wij hebben een breed aanbod van zilveren assieraden. Ons ruime assortiment bestaat uit ashangers, asringen, asarmbanden, asoorbellen en as kettingen. Daarnaast kunt u bij Memorie Sieraden ook een persoonlijk ontwerp laten maken. Samen met u schetsen we een ontwerp op papier, waarna we het sieraad verder uitwerken in ons 3D teken programma. Als alles naar wens is maken we het sieraad verder af in ons eigen atelier. Bezorging binnen Nederland is gratis, maar u kunt het sieraad ook ophalen of zelfs aanwezig zijn bij het plaatsen van de as in het sieraad. Een bijzonder moment, die de emotionele waarde van het sieraad misschien nog wel versterkt. 

De kenmerken van onze sieraden zijn:

  • Ontworpen door onze eigen getalenteerde goudsmeden
  • Kleine hoeveelheid as in een zichtbare of onzichtbare askamer
  • Persoonlijk maken door middel van een gravering, vingerafdruk of steen
  • Meeste ontwerpen ook verkrijgbaar in goud, witgoud en roségoud
  • Uitstekende kwaliteit. U kunt met onze sieraden ook douchen en zwemmen

Over Memorie Sieraden

Wanneer u kiest voor een assieraad van zilver bij Memorie Sieraden, weet u zeker dat u niet naar huis gaat met het eerste de beste sieraad. De assieraden van Memorie Sieraden zijn van hoge kwaliteit en helemaal gemaakt in ons atelier in Gouda. Het fijne van onze sieraden is dat we sieraden in verschillende stijlen hebben. Ook zijn ze goed te combineren zijn met uw andere sieraden. Zo kunt u het sieraad dagelijks dragen en is uw dierbare altijd dichtbij. Zowel op de gewone dagelijkse momenten als de belangrijke momenten in het leven.

Categorieën