Assieraden zilver

Wij hebben een groot assortiment prachtige assieraden van zilver om de herinnering aan uw dierbare levend te houden. Wij nodigen u uit een kijkje te nemen in onze veelzijdige webwinkel of in onze winkel in Gouda waar onze deskundige medewerkers voor u klaarstaan om u te voorzien van persoonlijk advies.

Wilt u een zilveren assieraad?

Bekijk alle assieraden in onze winkel

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw assieraad?

U kunt een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.

Zilveren assieraden

Wij hebben een breed aanbod van zilveren assieraden. Ons ruime assortiment bestaat uit ashangers, asringen, asarmbanden, asoorbellen en as kettingen. Daarnaast kunt u bij Memorie Sieraden een persoonlijk ontwerp laten maken. Samen met u schetsen we een ontwerp op papier, waarna we het sieraad verder uitwerken in ons 3D teken programma. Als alles naar wens is maken we het sieraad verder af in ons eigen atelier. U kunt het sieraad laten verzenden, maar u kunt het sieraad ook ophalen of zelfs aanwezig zijn bij het plaatsen van de as in uw sieraad. Een bijzonder moment, die de emotionele waarde van het sieraad misschien nog wel versterkt. 

Waarom een Memorie Sieraad?

Personaliseer uw sieraad

Aanwezig zijn bij het plaatsen van de as

Persoonlijke hulp bij aankoop

Ambacht & vakmanschap

Duurzaam & Innovatief

Over Memorie Sieraden

Wanneer u kiest voor een assieraad van zilver bij Memorie Sieraden, weet u zeker dat u niet naar huis gaat met het eerste de beste sieraad. De assieraden van Memorie Sieraden zijn van hoge kwaliteit en helemaal gemaakt in ons atelier in Gouda. We hebben sieraden in verschillende stijlen. Ook zijn ze goed te combineren zijn met uw andere sieraden. Zo kunt u het sieraad dagelijks dragen en is uw dierbare altijd dichtbij. Zowel op de gewone dagelijkse momenten als de belangrijke momenten in het leven.