Algemene informatie

Ik wil de as van mijn overleden dierbare(n) niet achterlaten of opsturen. Wat zijn mijn opties?

Als u de as van uw overleden dierbare(n) niet wilt achterlaten of opsturen kunt u ervoor kiezen om aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as. U besteld online of in de winkel het sieraad. Daarbij geeft u aan dat u aanwezig wilt zijn bij het plaatsen van de as. De goudsmid maakt vervolgens uw sieraad. Als het sieraad klaar is om gevuld te worden, ontvangt u een e-mail met daarin een link om online een afspraak te maken. U kiest een dag en tijdstip dat voor u uitkomt. U hoeft de as pas mee te nemen als u naar de afspraak komt en dus niet achter te laten of op te sturen. Het sieraad wordt vervolgens in uw bijzijn gevuld. Wij vragen u daarna altijd om een rondje te lopen in de stad of een drankje te gaan drinken. De reden hiervan is omdat de goudsmid het sieraad nog voor u moet afwerken. Eventuele stenen worden gezet en het sieraad wordt gepolijst. Vervolgens kunt u het sieraad en de overgebleven as dezelfde dag mee naar huis nemen.

Ik woon niet dichtbij Gouda, maar wil wel graag een assieraad bestellen. Wat zijn mijn opties?

U kunt ervoor kiezen om online het sieraad te bestellen en bij uw bestelling aan te geven dat u een as verzendset wenst te ontvangen. Wij sturen deze set kosteloos naar u op. U kunt vervolgens de as kosteloos naar ons retour sturen. Als het sieraad klaar is, kunnen wij het sieraad en de overgebleven as per post naar u versturen. Mocht u het sieraad graag in het echt willen bekijken, dan kunt u een afspraak maken voor het uitzoeken van een sieraad in onze winkel in Gouda. U kunt de as dan direct meenemen naar de afspraak of de as verzendset meenemen en de as later naar ons opsturen. Wij zullen het sieraad en de overgebleven as naar u opsturen via de post. Uiteraard mag u het sieraad ook altijd op komen halen in de winkel.

Kom langs in onze winkel

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw assieraad?

U kunt een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.

In hoeveel karaat goud worden de sieraden gemaakt?

Alle sieraden worden in 14 karaat goud geproduceerd. U kunt ook kiezen voor 18 karaat of 24 karaat tegen een meerprijs. Vraag hiervoor een prijsopgave aan.