Het plaatsen van as op afspraak

Zijn de bedragen van de producten op de website inclusief as plaatsen?

Het bedrag dat u ziet in de webshop is inclusief het plaatsen van de as door één van onze goudsmeden achter de schermen. Kiest u ervoor om zelf aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as? Dan betaalt u €35,00 extra. De reden voor deze extra kosten is omdat de goudsmid speciaal tijd voor u vrij maakt en het sieraad vult in uw bijzijn. Hij neemt u stap voor stap mee in het proces van het vullen van uw sieraad en legt daarbij uit wat hij doet. Omdat dit extra tijd en werkt met zich mee brengt, rekenen we hier een aanvullend bedrag voor a €35,00 per sieraad.

Ik wil graag aanwezig zijn bij het plaatsen van de as in mijn sieraad. Hoe werkt dit?

U besteld online of in de winkel een sieraad. Daarbij geeft u direct aan dat u aanwezig wilt zijn bij het plaatsen van de as. De goudsmid maakt vervolgens uw sieraad. Als het sieraad klaar is om gevuld te worden, ontvangt u een e-mail met daarin een link om telefonisch een afspraak te maken met onze goudsmid Peter. U kiest een dag en tijdstip (doordeweeks) dat voor u uitkomt. U hoeft de as pas mee te nemen als u naar de afspraak komt. Het sieraad wordt vervolgens in uw bijzijn gevuld. Wij vragen u daarna altijd om een rondje te lopen in de stad of een drankje te gaan drinken. De reden hiervan is omdat de goudsmid het sieraad nog voor u moet afwerken. Eventuele stenen worden gezet en het sieraad wordt gepolijst. Vervolgens kunt u het sieraad en de overgebleven as dezelfde dag mee naar huis nemen.

Kom langs in onze winkel

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw assieraad?

U kunt een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.

Waarom betaal ik €35,00 extra voor het plaatsen van de as op afspraak?

U betaalt €35,00 per sieraad voor het aanwezig zijn bij het plaatsen van de as in een door u aangekocht sieraad. De goudsmid zal gemiddeld een half uur tot een uur voor u inplannen. Omdat hij speciaal tijd voor u vrijmaakt brengen we hier extra kosten voor in rekening.