Het plaatsen van as op afspraak

Zijn de bedragen van de producten op de website inclusief as plaatsen?

Het bedrag dat u ziet in de webshop is inclusief het plaatsen van de as door één van onze goudsmeden. Kiest u ervoor om zelf aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as? Dan betaalt u €35,00 extra.

ik wil graag aanwezig zijn bij het plaatsen van de as in mijn sieraad. Hoe werkt dit?

U besteld online of in de winkel een sieraad. Daarbij geeft u direct aan dat u aanwezig wilt zijn bij het plaatsen van de as. De goudsmid maakt vervolgens uw sieraad. Als het sieraad klaar is om gevuld te worden, ontvangt u een e-mail met daarin een link om online een afspraak te maken. U kiest een dag en tijdstip (doordeweeks) dat voor u uitkomt. U hoeft de as pas mee te nemen als u naar de afspraak komt. Het sieraad wordt vervolgens in uw bijzijn gevuld. Wij vragen u daarna altijd om een rondje te lopen in de stad of een drankje te gaan drinken. De reden hiervan is omdat de goudsmid het sieraad nog voor u moet afwerken. Eventuele stenen worden gezet en het sieraad wordt gepolijst. Vervolgens kunt u het sieraad en de overgebleven as dezelfde dag mee naar huis nemen.

Waarom betaal ik €35,00 extra voor het plaatsen van de as op afspraak?

U betaalt €35,00 extra voor het aanwezig zijn bij het plaatsen van de as in een door u aangekocht sieraad. De goudsmid zal gemiddeld een half uur tot een uur voor u inplannen. Omdat hij speciaal tijd voor u vrijmaakt brengen we hier extra kosten voor in rekening.