Herinneringssieraad voor uw overleden partner

“Uit het oog, maar niet uit het hart.”

Uw partner verliezen heeft een enorm grote impact op uw leven. U verliest tegelijkertijd een goede vriend én uw dierbare geliefde. Een groot verlies, maar tegelijkertijd een grote verzameling mooie momenten om op terug te kijken. Wij helpen u graag bij het in stand houden van deze dierbare herinneringen door een bijzonder sieraad voor u te maken.

Afscheid nemen doet pijn. Maar onze herinneringssieraden zijn er om uw pijn te verzachten.

Een persoonlijk sieraad, om alle mooie herinneringen te herdenken. Een tastbare herinnering om uw verdriet in kwijt te kunnen. Een symbolische hoeveelheid as, zodat u uw dierbare altijd dichtbij kunt dragen.

Assieraden voor het verliezen van een partner

Bij Memorie Sieraden vindt u niet zomaar sieraden, maar unieke ashangers, asringen en asarmbanden die u naast uw gewone sieraden, gewoon elke dag kunt dragen. Van elk sieraad maken wij een persoonlijke tastbare herinnering, waarmee u uw dierbare altijd dichtbij kunt dragen.

Een symbolische hoeveelheid as

Onze herinneringssieraden zijn extra bijzonder, doordat wij een kleine hoeveelheid as in het sieraad plaatsen. Dit kan onzichtbaar, maar wij kunnen de as ook zichtbaar houden door het gebruik van acrylhars.

Onze sieraden kunnen uitsluitend door ons of een gecertificeerde goudsmid of juwelier met as worden gevuld. Tijdens uw online bestelling kunt u gebruik maken van de as verzendset om de as van uw overleden dierbare naar ons op te sturen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de as persoonlijk langs te brengen in onze winkel. Tot slot is het mogelijk om aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as. Een bijzonder moment waar we u graag voor uitnodigen. Deze keuze kunt u doorgeven tijdens uw online bestelling of tijdens uw bezoek aan onze winkel. 

Laat een uniek sieraad maken

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw assieraad voor uw overleden partner?

U kunt hieronder een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.

Naam graveren

Graag helpen wij u om het sieraad nog persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld door het toevoegen van de naam van uw dierbare of een lieve boodschap aan het sieraad. U kunt kiezen uit verschillende lettertypes of een handgeschreven gravering. Als u bijvoorbeeld een kaart heeft met een persoonlijke, handgeschreven tekst van uw dierbare, dan kunnen wij een deel van deze tekst op uw sieraad laseren. Ook is het mogelijk een vingerafdruk op een sieraad te laten plaatsen om zo uw sieraad te personaliseren.

Een sieraad op maat

Niets is mooier dan een bestaand sieraad gebruiken voor een nieuw sieraad. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een prachtig herinneringssieraad maken van de ring van uw overleden partner. Dit doen wij altijd in overleg, zodat wij een uniek sieraad kunnen creëren dat echt bij u past. Wij kunnen ook uw beide ringen samenvoegen en een geheel nieuw ontwerp voor u maken.