Herinneringssieraad voor uw overleden partner

“Uit het oog, maar niet uit het hart.”

Een partner verliezen heeft een grote impact op uw leven. U verliest tegelijkertijd een goede vriend én een dierbaar familielid. Een groot verlies, maar tegelijkertijd een grote verzameling mooie momenten om op terug te kijken. Wij helpen u graag bij het in stand houden van deze dierbare herinneringen. 

Afscheid nemen doet pijn. Maar onze herinneringssieraden zijn er om uw pijn te verzachten.

Een persoonlijk sieraad, om alle mooie herinneringen te herdenken. Een tastbare herinnering om uw verdriet in kwijt te kunnen. Een symbolische hoeveelheid as, zodat u uw dierbare altijd dichtbij kunt dragen.

Assieraden voor het verliezen van een partner

Bij Memorie Sieraden vindt u niet zomaar sieraden. Maar unieke ashangers, asringen en asarmbanden die u naast uw gewone sieraden, gewoon elke dag kunt dragen. Van elk sieraad maken wij een persoonlijke tastbare herinnering, waarmee u uw dierbare altijd dichtbij kunt dragen.

Een symbolische hoeveelheid as

Onze herinneringssieraden zijn extra bijzonder, doordat wij een kleine hoeveelheid as in het sieraad kunnen plaatsen. Dit kan onopvallend, maar wij kunnen de as ook zichtbaar houden door het gebruik van acrylhars.

Onze sieraden kunnen uitsluitend door ons of een juwelier met as worden gevuld. Hiervoor kunt u de as naar ons opsturen met behulp van een speciaal verzendpakketje, maar u kunt de as ook persoonlijk komen brengen. Wilt de as zelf komen brengen, dan kunnen wij de as ook in uw aanwezigheid in het sieraad plaatsen. Vergeet hiervoor niet een afspraak te maken.

Naam graveren

Graag helpen wij u om het sieraad nog persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld door het toevoegen van de naam van uw dierbare of een lieve boodschap aan het sieraad. U kunt kiezen uit verschillende lettertypes of een handgeschreven gravering.

Een sieraad op maat

Niets is mooier dan een bestaand sieraad gebruiken voor een nieuw sieraad. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een prachtig herinneringssieraad maken van de ring van uw overleden partner. Dit doen wij altijd in overleg, zodat wij een uniek sieraad kunnen creëren dat echt bij u past.