Herinneringssieraad voor uw overleden ouder(s)

“Onvoorwaardelijke liefde. Voor nu en voor altijd.”

Ouders. Ze staan altijd voor ons klaar. In goede tijden, maar ook als het leven even moeilijk wordt. Samen beleefden jullie de mooiste herinneringen. Maar nu ze er niet meer zijn, zijn de herinneringen alles wat u nog heeft. Wij kunnen deze herinneringen terugbrengen in een sieraad, zodat deze niet alleen in uw hoofd zitten, maar ook tastbaar worden. 

Wilt u persoonlijk advies?

Wilt u een herinneringssieraad laten maken?

Groot of klein. Het maakt niet uit.

Afscheid nemen van een vader of moeder is nooit makkelijk. Het verdriet is groot, maar het aantal mooie herinneringen om op terug te kijken des te groter. Met een herinneringssieraad kunt u deze momenten altijd blijven herinneren en uw dierbare dichtbij u dragen. 

Uw overleden vader of moeder herdenken

In ons eigen atelier ontwerpen wij unieke herinneringssieraden. Sieraden die het afscheid nemen van uw vader of moeder een heel klein beetje makkelijker maken. Sieraden die troost bieden en die u de mogelijkheid bieden uw dierbare ouders dag in dag uit dichtbij u te dragen. Dit doen wij op ambachtelijke wijze en met veel passie en kennis. Zodat u uw unieke, op maat gemaakte sieraad met trots kunt dragen.

Voor altijd samen

Er komt een moment waarop u afscheid heeft moeten nemen van beide ouders. Wij kunnen er dan voor zorgen dat u ze altijd samen dichtbij kunt dragen. Ook als u al een herinneringssieraad voor één ouder heeft, kunnen wij de as van uw andere ouder hieraan toevoegen. Ook krijgen wij vaak de vraag of wij een nieuw sieraad van de trouwringen kunnen maken. Op basis van uw wensen kunnen wij een persoonlijke en unieke creatie ontwerpen.

In een trouwring van een overleden ouder is de ashanger rond vingerafdruk geplaatst met de vingerafdruk van de overledene. Zo is er een uniek persoonlijk herinneringssieraad gemaakt dat dicht op het hart gedragen kan worden.

Dames collier geelgoud slang met geelgouden vermaakte trouwring ashanger met briljant

Een trouwring is door midden gezaagd waarbij de gravure behouden is. De 2 delen zijn vervolgens symmetrisch onder elkaar aan elkaar gesoldeerd. Tot slot is er een zetkast toegevoegd waar een briljant geslepen diamant in is gezet. Een prachtig eerbetoon aan een overleden vader.

Een symbolische hoeveelheid as

Onze herinneringssieraden lijken op “gewone” sieraden. Het grote verschil is dat wij een symbolische hoeveelheid as van uw overleden ouder in het sieraad verwerken. De as wordt in een askamer geplaatst die zorgvuldig en vakkundig afgesloten wordt met edelmetaal. Het is ook mogelijk om de as zichtbaar te houden. Hiervoor maken wij gebruik van acrylhars. U heeft keuze uit verschillende kleuren acrylhars om uw sieraad volledig te personaliseren naar uw wensen.

In het overgrote deel van onze sieraden kunt u de as niet zelf plaatsen. Wel kunt u erbij aanwezig zijn als wij de as in het sieraad plaatsen. Een bijzonder en emotioneel moment waar we u graag bij uitnodigen.

Een persoonlijke herinnering

De relatie tussen ouder en kind is heel bijzonder en vraagt om een unieke tastbare herinnering. Daarom is het mogelijk om al onze sieraden te personaliseren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een vingerafdruk, haarlok, naam of bijzondere boodschap. Heeft u andere ideeën of wensen? Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden. We adviseren u voor een op maat gemaakt sieraad langs te komen in onze winkel in Gouda. Samen met één van onze medewerkers of goudsmeden kunt u tot een uniek ontwerp komen.

Krijg advies op maat

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw herinneringssieraad?

U kunt hieronder een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.