Herinneringssieraad voor uw overleden ouder(s)

“Een onvoorwaardelijke liefde. Voor altijd.”

Ouders. Ze staan altijd voor ons klaar. In goede tijden, maar ook als het leven even moeilijk wordt. Samen beleefden jullie de mooiste herinneringen. Maar nu ze er niet meer zijn, zijn de herinneringen alles wat u nog heeft. Wij kunnen deze herinneringen terugbrengen in een sieraad, zodat deze niet alleen in uw hoofd zitten, maar ook tastbaar worden. 

Groot of klein. Het maakt niet uit.

Afscheid nemen van een vader of moeder is nooit makkelijk. Het verdriet is groot, maar het aantal mooie herinneringen om op terug te kijken des te groter. Met een herinneringssieraad kunt u deze momenten altijd blijven herinneren en uw dierbare altijd dichtbij u dragen. 

Uw overleden vader of moeder herdenken

In ons eigen atelier ontwerpen wij unieke herinneringssieraden. Sieraden die het afscheid nemen van uw vader of moeder een heel klein beetje makkelijker maken. Dit doen wij op ambachtelijke wijze en met veel passie voor ons product. Zodat u onze unieke sieraden met trots kunt dragen.

Een symbolische hoeveelheid as

Onze herinneringssieraden lijken op “gewone” sieraden. Het grote verschil is dat wij een symbolische hoeveelheid as van uw overleden ouder in het sieraad kunnen verwerken. Bijvoorbeeld in een afgesloten ruimte in het sieraad. Het is echter ook mogelijk om de as zichtbaar te houden. Hiervoor maken wij dan gebruik van acrylhars.

Na het plaatsen van de as wordt het sieraad goed afgesloten, zodat de as voor altijd blijft zitten. Voor de meeste sieraden kunt u de as niet zelf plaatsen. Wel kunt u erbij aanwezig zijn als wij de as in het sieraad plaatsen. Een bijzonder moment voor een bijzonder persoon.

Een persoonlijke herinnering

De relatie tussen ouder en kind is heel bijzonder en vraagt om een unieke tastbare herinnering. Daarom is het mogelijk om al onze sieraden te personaliseren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een vingerafdruk, haarlok, naam of bijzondere boodschap. Heeft u nog andere ideeën? Wij denken graag met u mee over de uitvoering hiervan.

Voor altijd samen

Er komt een moment waarop u afscheid heeft moeten nemen van beide ouders. Wij kunnen er dan voor zorgen dat u ze altijd samen dichtbij kunt dragen. Ook als u al een herinneringssieraad voor één ouder heeft, kunnen wij de as van uw andere ouder hieraan toevoegen. Ook krijgen wij vaak de vraag of wij een nieuw sieraad van de trouwringen kunnen maken. Op basis van uw wensen kunnen wij een persoonlijke en unieke creatie ontwerpen.