Herinneringssieraad voor een overleden kind

“Altijd dichtbij, als een stralende ster.”

Een dierbare verliezen doet altijd pijn, maar als het om uw kind gaat, valt niets te vergelijken. De pijn blijft, maar zo ook de mooie herinneringen. Die prachtige lach, die schattige pretoogjes en dat ene moment vol liefde en geluk. Wij zorgen ervoor dat uw herinneringen tastbaar worden, zodat u uw verloren zoon of dochter altijd dichtbij kunt dragen. 

Een traan van verdriet en een glimlach van herinneringen.

Bij Memorie Sieraden maken wij een combinatie van beiden. Een prachtige en persoonlijke tastbare herinnering die u elke dag kunt dragen. Een overleden kind vergeet u natuurlijk nooit, maar een mooi assieraad zorgt ervoor dat u de herinneringen levendig blijven en uw kind nog altijd dichtbij u is.

Assieraden voor het verliezen van een kind

Een bijzonder sieraad voor uw grootste schat op aarde, precies zoals u voor ogen had. Onze asringen, ashangers en asarmbanden kunnen naar wens worden aangepast of speciaal voor u worden ontworpen om zo een bijzonder en persoonlijk sieraad te creëren dat perfect bij u past.

Symbolische hoeveelheid as

In al onze sieraden plaatsen wij een symbolische hoeveelheid as van uw overleden dierbare. De as kan zowel in een zichtbare als in een onzichtbare askamer geplaatst worden. Bij een onzichtbare askamer wordt de askamer afgesloten met edelmetaal en ziet u de as niet zitten in het sieraad. Een zichtbare askamer wordt afgesloten met acrylhars. Deze hars is doorzichtig waardoor de as vanuit de buitenkant zichtbaar blijft. U kunt kiezen voor verschillende kleuren acrylhars om uw sieraad te personaliseren. Hier kunt u meer informatie vinden over het verschil tussen een zichtbare en een onzichtbare askamer in uw sieraad.

Wij vinden het belangrijk dat u onze sieraden elke dag, naast uw eigen sieraden, kunt dragen. Daarom zullen onze sieraden niet direct als assieraad te herkennen zijn. Alleen u weet dat u elke dag uw dierbare bij u draagt. 

Kom langs in onze winkel

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw assieraad voor uw overleden kind?

U kunt een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk om alle mogelijkheden en wensen met u te bespreken.

Sieraden op maat

Een vingerafdruk, haarlok of naam toevoegen aan uw  sieraad? Al onze herinneringssieraden kunnen naar wens worden aangepast, zodat elk sieraad uniek en persoonlijk is. Ook is het altijd mogelijk om voor een ander edelmetaal te kiezen of de kleuren van de stenen te wijzigen. 

Een levenslange herinnering 

Een sieraad van Memorie Sieraden betekend kwaliteit. Uw sieraad kunt u meer dan een leven lang dragen en doorgeven als erfstuk. Eventuele reparaties worden door onszelf op korte termijn uitgevoerd. Daarnaast kunt u bij ons jaarlijks uw sieraad kosteloos schoon laten maken en laten polijsten. Tevens controleren we direct de zetting van uw steen. Uw sieraad is dan weer als nieuw.

Ashanger kinderen moeder en kind ashanger zilver
Zilveren ashanger dubbel hat met zirkonia