Herinneringssieraad voor een overleden kind

“Nog altijd bij u. Als een stralende ster.”

Een dierbare verliezen doet altijd pijn, maar als het om uw kind gaat, valt niets te vergelijken. De pijn blijft, maar zo ook de mooie herinneringen. Die prachtige lach, die schattige pretoogjes. Wij zorgen ervoor dat uw herinneringen tastbaar worden, zodat u uw verloren zoon of dochter altijd dichtbij kunt dragen. 

Een traan van verdriet en een glimlach van herinneringen.

Bij Memorie Sieraden maken wij een combinatie van beiden. Een prachtige en persoonlijke tastbare herinnering die u elke dag kunt dragen. Een overleden kind vergeet u natuurlijk nooit, maar een mooi assieraad zorgt ervoor dat u de herinneringen altijd dichtbij kunt houden. 

Assieraden voor het verliezen van een kind

Een bijzonder sieraad voor uw grootste schat op aarde, precies zoals u voor ogen had. Die vindt u alleen bij Memorie Sieraden. Onze asringen, ashangers en asarmbanden kunnen naar wens worden aangepast of speciaal voor u worden ontworpen. 

Symbolische hoeveelheid as

In al onze sieraden kunnen wij een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare plaatsen. Dit kan in een gesloten askamer, maar door het gebruik van acrylhars kunnen wij er ook voor zorgen dat de as zichtbaar blijft. Dit maakt het sieraad extra bijzonder. 

Wel vinden wij het belangrijk dat u onze sieraden elke dag, naast uw eigen sieraden, kunt dragen. Daarom zullen onze sieraden niet direct als assieraad te herkennen zijn. Alleen u weet dat u elke dag uw dierbare bij u draagt. 

Sieraden op maat

Een vingerafdruk, haarlok of naam toevoegen aan het sieraad? Onze herinneringssieraden kunnen naar wens worden aangepast, zodat onze klanten altijd over een uniek sieraad beschikken. Ook is het altijd mogelijk om voor een ander edelmetaal te kiezen of de kleuren van de stenen te wijzigen. 

Een levenslange herinnering 

Een sieraad van Memorie Sieraden betekent kwaliteit. Alle sieraden worden zo ontworpen dat u er eigenlijk alles mee kunt doen, inclusief zwemmen en douchen. Daarnaast bieden wij in de meeste gevallen een levenslange garantie, indien het sieraad toch wordt beschadigd. Reparaties worden door onszelf op korte termijn uitgevoerd.