Top 10 mooiste ringen van Memorie Sieraden

De collectie van Memorie Sieraden bestaat uit vele verschillende sieraden. Zo kunt u bij ons terecht voor ashangers, armbanden met as en ook asringen.

Een asring is het meest gekozen sieraad. Het is een sieraad dat goed kan worden gecombineerd met uw andere sieraden en het is ook zeker een sieraad voor alle dag. In dit artikel tonen we de top 10 mooiste ringen van Memorie Sieraden en de specificaties. Gebruik het als inspiratie of kies direct een ring uit. De ring kunnen worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een gravure.

1. Solitair gladde kast Swarovski zirkonia

Deze ring heeft een gladde kast een een Swarovski zirkonia steen. De ring kan worden uitgevoerd in zilver en in geelgoud. De ring is simpel en strak en is zowel klassiek als modern. Het is een ring die makkelijk is te combineren met andere sieraden. De zirkonia kan eventueel worden vervangen door een briljant of een edelsteen. Dit tegen een meerprijs en op aanvraag.

De ring is geschikt is voor jong en oud en kan worden gemaakt in 3,5 mm breed en 4 mm.

mooiste ringen van Memorie Sieraden solitair

De steen heeft een symboliek. Het staat voor met kop en schouders ergens bovenuit steken en de kracht voelen en krijgen om door te gaan nadat u een geliefde heeft verloren. Het laat u zien dat u sterker bent dan u denkt. Met een edelsteen kan deze symboliek nog worden versterkt.

2. Tears in the Rain

De Tears in the Rain ring is er ook in het zilver en in het geelgoud. Het is een brede en dikke ring met een stoere uitstraling. Er zitten standaard grote, witte Swarovski zirkonia stenen in, maar de ring kan kosteloos uitgevoerd worden met andere kleuren zirkonia’s. Edelstenen of diamanten kunnen op aanvraag en tegen een meerprijs worden geplaatst. De ring is een echte eyecatcher die direct opvalt.

In het Nederlands heet de ring tranen in de regen. De stenen staan symboliek voor de tranen en het verdriet na het verliezen van een dierbare. 

mooiste ringen van Memorie Sieraden Tears
mooiste ringen van Memorie Sieraden Tears

3. Wikkelring

De wikkelring is ook een opvallend sieraad. De ring is verkrijgbaar in zilver en in geelgoud, daarnaast zijn witgoud en roségoud ook mogelijk. De ring is een prachtige brede ring, die uitgevoerd kan worden in een standaard formaat of nog iets grover. Wanneer de ring om de middelvinger wordt gedragen is het een mooi en krachtig centerpunt van de hand.

mooiste ringen van Memorie Sieraden wikkelring

De ring wordt als het ware om je ring gewikkeld en is een omhulsel. Hierin zit de symboliek. Het staat voor geborgenheid, kracht en solidariteit. Andere kernwoorden zijn stoer, stevig, robuust, krachtig.

4. 3 Sisters

Deze ring hoort bij de collectie ‘Sisters’. De collectie bestaat uit de ring Sisters, 2 sisters en 3 sisters. De 3 sisters heeft drie banden die elkaar kruisen. De banden kunnen naar wens worden aangepast, bijvoorbeeld door te kiezen voor andere kleuren stenen of door een mix van bijvoorbeeld geel- en witgoud. De basis ring vindt u in onze webshop, zowel in het zilver als in het geelgoud. Naast het aanpassen van de stenen of het metaal kan de ring verder gepersonaliseerd worden door aan de binnenkant een gravure te plaatsen.

Zoals de naam al zegt, staat deze ring symbool voor de liefde tussen drie zussen. De kruising tussen de drie banden geeft de verwevenheid van de zussen in elkaars leven aan. U bent een als persoon, maar ook samen door uw zusterband. 

mooiste ringen van Memorie Sieraden sisters
mooiste ringen van Memorie Sieraden sisters

5. Star is born

De Star is Born ring is bestaat uit drie onderdelen en kan in talloze uitvoeringen worden gemaakt. Op de foto’s ziet u verschillende uitvoeringen.

Bij de eerste is er niet gekozen voor de standaard uitvoering, maar voor drie ronde zetkasten. Deze zetkasten zijn gevuld met een witte Swarovski zirkonia, een blauwe saffier en met zichtbare as gevuld met transparante hars. De tweede ring heeft een ring zonder zetkast en steen, maar met een vingerafdruk. De laatste ring heeft een stervormige zetkast, met daarin een groene Swarovski zirkonia.

Bekijk in onze webshop de variant in zilver en in geelgoud, of maak een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken.

De naam van deze ring geeft de symboliek weer. Een ster die geboren is. Het staat voor een dierbare die overleden is en nu een ster is geworden. 

mooiste ringen van Memorie Sieraden star
mooiste ringen van Memorie Sieraden star
mooiste ringen van Memorie Sieraden star

6. This way

Deze ring is prachtig om te zien en kan gedragen worden door alle leeftijden. De 2 banden lopen symmetrisch in elkaar over. Een band is glad, en een band is gezet met 12 witte Swarovski zirkonia’s. U kunt kosteloos kiezen voor andere kleuren zirkonia’s. Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor edelstenen of briljanten. Deze ring is een van de best verkochte ringen van Memorie Sieraden. Naast dat de ring verkrijgbaar is in zilver en geelgoud, is de ring ook prachtig in bicolor, een combinatie van geel- en witgoud.

Deze ring staat voor het kiezen en naleven van uw eigen pad. Op een gegeven moment kruist u het pad van een ander, uw geliefde. Toch zult u altijd uw eigen pad volgen. 

mooiste ringen van Memorie Sieraden this way
mooiste ringen van Memorie Sieraden this way

7. Infinity

Het infinity teken kan in talloze sieraden worden verwerkt. Het woord ‘infinity’ is afgeleid van het Latijnse ‘infinitas’ en betekent ‘grenzeloosheid’. Omdat het teken eruit ziet als een oneindige lus waar geen einde aan zit, staat het teken ook voor eeuwigheid en oneindigheid.

Deze ring is geschikt voor alle leeftijden en kan in verschillende metalen worden uitgevoerd. In de webshop vindt u de zilver variant en de roségoud variant. Witgoud en geelgoud zijn ook mogelijk. 

mooiste ringen van Memorie Sieraden infinity

De symboliek van de ring gaat over de oneindige en grenzeloze liefde die u voor een geliefde hebt. De liefde voor uw dierbare zal nooit meer ophouden en altijd blijven staan.

8. Solitair Old Jos

mooiste ringen van Memorie Sieraden old jos
mooiste ringen van Memorie Sieraden old jos

De Solitair Old Jos is een klassieke ring, die Juwelier Jos al meer dan 25 jaar geleden heeft ontworpen. Het is een tijdloze ring die zijn pracht en waarde blijft behouden door de jaren heen. Het is een sieraad dat goed valt te combineren met uw andere sieraden. Door de moderne uitstraling is het ook een mooi sieraad om eventueel later door te geven aan uw kinderen of kleinkinderen. Kijk in de webshop voor de zilveren en geelgouden uitvoering.

Solitair staat voor alleen, individu en enkel. Bij sieraden betekent het dat het gaat om een sieraad met een enkele (edel)steen. Een klassieke solitair heeft een opstaande zetkast, met daarin een Swarovski zirkonia of een briljant. Een ring met een solitair wordt ook vaak gebruikt als verlovings- of aanzoeksring. 

9. Stage Together

mooiste ringen van Memorie Sieraden stage together

De Stage Together bestaat uit drie ringen naast elkaar. Daartussen kan zichtbare as worden geplaatst door gebruik van acrylhars. De Stage Together ring kan ook zonder zichtbare as worden besteld, de ring heeft dan open banden.

De ring is verkrijgbaar in zilver en geelgoud, daarnaast kunt u kiezen voor verschillende kleuren acrylhars. U kunt hier meer lezen over het verschil tussen zichtbare en onzichtbare as.

Deze ring staat voor verbondenheid, openheid, saamhorigheid en voor binding tussen u en uw overleden dierbare(n). 

10. Way of life

De laatste ring in dit overzicht is de ring Way of Life! De ring heeft een diagonale lijn waarin Swarovski zirkonia’s geplaatst worden. Kies voor andere kleuren zirkonia’s om de ring te personaliseren en helemaal eigen te maken. In de webshop kunt u de zilveren uitvoering bekijken, maar de ring is ook in geelgoud beschikbaar.

Way of life staat voor de weg van het leven. Het leven is veranderlijk, onvoorspelbaar en niet van tevoren uit te stippelen. Het leven gaat zoals het komt, met alle positieve en negatieve momenten die hierbij horen. Deze ring staat hier symbool voor. 

mooiste ringen van Memorie Sieraden Way of life

Heeft u een ander ontwerp in gedachten en ziet u dat ontwerp niet in onze collectie? Neem gerust contact op. We denken graag mee en helpen u graag bij het ontwerpen en maken van het perfecte sieraad.