Sieraad uitzoeken samen met een geliefde die komt te overlijden

Wanneer een dierbare ernstig ziek is, wilt u het liefst er samen nog een mooie tijd van maken. U steekt veel tijd in het samenzijn, zodat u later de herinneringen kunt koesteren. Om straks dagelijks even een moment van samenzijn te creëren, kan het heel waardevol zijn een assieraad of een gedenksieraad te dragen. Het is extra waardevol wanneer u het sieraad samen met uw dierbare uitzoekt. 

Emotioneel proces

Het uitzoeken van een sieraad samen met een dierbare is een mooi en uniek proces, maar ook heel emotioneel. Het komt bij Memorie Sieraden regelmatig voor dat dierbaren dit samen doen. Vooral wanneer iemand binnen snelle tijd komt te overlijden. We hebben in onze winkel een speciale ruimte ingericht waar we alle tijd hebben om samen met u uw wensen te bespreken en een sieraad te ontwerpen. De ruimte is afgesloten van de winkel, zodat u in vertrouwen uw verhaal kunt doen.
Memorie Sieraden Gouda; dé ambachtelijke en vakkundige juwelier met 40 jaar ervaring

Wilt u langskomen met uw geliefde?

Een sieraad van u samen

Door samen een sieraad uit te kiezen, kunt u samen met elkaar nadenken over uw wensen. Zo kunt nadenken over de elementen die u terug wilt laten komen in een sieraad en bijvoorbeeld over een bijzonder gravure die u wilt laten plaatsen. Het is misschien nog wel fijner dat de overledene het sieraad ook nog kan zien en voelen en kan zien dat het sieraad met veel liefde wordt gedragen. Het komt ook voor dat degene die komt te overlijden het sieraad cadeau doet. Een ontzettend mooi en liefdevol gebaar. Wanneer u kiest voor een assieraad, wordt de as na overlijden in het sieraad geplaatst. Daar houden we bij het maken van het sieraad rekening mee.

Dit bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat het sieraad een hoge emotionele waarde heeft. Iets dat niet in geld uit is te drukken. 

Trouwringen

Wanneer uw partner overlijdt, kunt u uw trouwringen samenvoegen tot een nieuw sieraad. U kunt er een mooie hanger van laten maken of de twee ringen samenvoegen tot een ring. Bent u nog niet getrouwd? En zou u toch nog graag willen trouwen voor het overlijden? U kunt dan ook bij ons terecht om trouwringen te laten maken. We helpen u graag bij dit proces, zodat u trouwringen vindt die helemaal bij u passen. Daarbij houden we rekening met het materiaal dat u mooi vindt, gravures en eventuele stenen. Zo worden de trouwringen uniek en is het een bezegeling voor uw liefde voor elkaar. 

assieraad uitzoeken met dierbare

Sieraad laten maken met spoed

Zowel voor het laten maken van trouwringen als het laten maken van een gedenksieraad zijn spoedklussen mogelijk. We begrijpen dat de tijd dringt en dat u het liefst nog zo lang mogelijk samen plezier heeft van het sieraad. Het is daarom goed mogelijk om op zeer korte termijn een sieraad te ontwerpen en te laten maken. U kunt dit aangeven tijdens het maken van een afspraak, zodat we u direct goed van dienst kunnen zijn. 

Memorie Sieraden

Memorie Sieraden is ontstaan vanuit de wens tastbare herinneringen te creëren. Door alle ontroerende en mooie verhalen weten we als geen ander hoe waardevol dat is. We nemen daarom graag de tijd u persoonlijk te helpen in het proces van idee tot sieraad, zodat u het sieraad altijd met veel liefde zult dragen. Neem gerust een kijkje in onze webshop, of maak direct een afspraak in onze winkel. U kunt in dit artikel lezen wat u kunt verwachten wanneer u bij ons een bestelling doet.

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen op telefoonnummer 0182 786 338. Ook kunt u via de website direct een afspraak inplannen in onze agenda.

Onze ambachten

Aanwezig zijn bij het plaatsen van de as

Ambacht & vakmanschap 

Persoonlijke hulp bij aankoop

Duurzaam & Innovatief