Vingerafdruk

Waarom kost het plaatsen van een vingerafdruk op een sieraad €75,00?

Als u ervoor kiest om een vingerafdruk te graveren in een sieraad betekent dit dat wij het sieraad opnieuw tekenen in ons 3D programma. De vingerafdruk wordt meegetekend in het sieraad alvorens het voor u geproduceerd wordt. Nadat het sieraad getekend is, wordt er op onze 3D printer een nieuw wasmodel van gemaakt. Daarna wordt het sieraad in gips gegoten en vervolgens wordt het in het gewenste edelmetaal gegoten. Tot slot wordt de as geplaatst en wordt het sieraad afgewerkt. Het gehele proces dat doorlopen wordt om een sieraad te maken wordt geheel opnieuw doorlopen. Daarom betaalt u €75,00 extra.

Bekijk onze creaties

Gedenksieraden zijn er tegenwoordig al in allerlei uitvoeringen. Gedenksieraden met as of zonder. Goud of zilver. Een asring, een hanger met vingerafdruk of een gepersonaliseerd collier. Wij zorgen ervoor dat u het sieraad met veel plezier, elke dag zult dragen. Wij adviseren u graag in onze winkel, maar kijk ook eens rustig rond op onze website. Hieronder vindt u enkele unieke collecties.

Vingerafdruk

Prachtige sieraden met een vingerafdruk

Pandora

Asbedel Pandora Swarovski zirkonia

Sister

Samen sta je sterker. Dat weet elke zus!

Zichtbare as

Sieraden waar het kleine beetje as zichtbaar is

Hoe lever ik een goede vingerafdruk aan?

Een goede vingerafdruk wordt gemaakt op een witte, effen ondergrond. Beweeg de vinger van links naar rechts op het papier. Maak altijd meerdere vingerafdrukken op 1 papier. Vaak is de eerste vingerafdruk iets te donker, de tweede goed en de laatste iets te licht. Door meerdere vingerafdrukken aan te leveren, kan de goudsmid altijd een goede versie kiezen. Ook als er bij de ene vingerafdruk een deel mist, kan de goudsmid dit deel uit een andere versie halen. De vingerafdruk moet aangeleverd worden als een JPEG, PNG of JPG bestand. Een PDF bestand wordt niet geaccepteerd. De goudsmid zal de vingerafdruk inscannen en door middel van laseren of frasen op het sieraad plaatsen. U kunt ook een afbeelding met of zonder tekst op een assieraad laten plaatsen. U kunt contact met ons opnemen voor alle verschillende mogelijkheden.