Ashanger hart

Een ashanger in de vorm van een hart van Memorie Sieraden kunt u dichtbij u dragen. Het versterkt de herinnering aan een dierbare overledene, daarnaast draag u de ashanger ook nog eens op uw hart. Een prachtige symboliek.

Als u graag een prachtige hartvormige ashanger wilt aanschaffen nodigen wij u uit een kijkje te nemen in onze veelzijdige webwinkel. Wilt u liever een persoonlijk ontwerp laten vervaardigen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel waar onze professionele en ervaren ontwerpers luisteren naar uw wensen en samen met u een mooie en unieke ashanger in de vorm van een hart ontwerpen.

Ashanger hartje van goud of zilver

Bij Memorie Sieraden kunt u terecht voor een ashanger hartje van goud of van zilver, maar ook kunt u kiezen voor roségoud of witgoud. Daarnaast kunt u het hangertje verder afwerken met een steentje of een gravure. Zo wordt het sieraad heel persoonlijk. Kies er een mooi collier bij op de lengte die u fijn vindt. Op die manier kunt u het ashanger hartje precies zo dragen als dat u wilt. Het hartje staat mooi op zichzelf, maar we zorgen er altijd voor dat sieraden ook goed te combineren zijn met u andere sieraden. Zo kunt u het sieraad dagelijks dragen en is uw dierbare altijd dichtbij.

De service van Memorie Sieraden

Wij hebben een mooi assortiment ashangers in de vorm van een hart. De ashanger wordt met zorg voor u ontworpen, vervaardigd en afgewerkt. Een ashanger van Memorie Sieraden is duurzaam en van de beste kwaliteit. Ook al kiest u voor een ashanger hart, dan nog kunt u kiezen uit verschillende stijlen maten en materialen. 

Naast ashangers in de vorm van een hart kunt ook kiezen voor een ronde hanger, een ovaalvormige hanger, een rechthoekige hanger of een andere vorm naar keuze. In onze winkel in Gouda bent u welkom voor persoonlijk advies bij het uitzoeken van een sieraad. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp te laten ontwerpen en produceren. Onze ontwerpers luisteren naar uw wensen, maken een digitaal ontwerp en zenden u een vrijblijvende offerte toe. De leveringstijd van zelf ontworpen ashangers bedraagt circa drie weken.

Categorieën