Ashanger Hart

Een ashanger in de vorm van een hart van Memorie Sieraden kunt u dichtbij u dragen. Het versterkt de herinnering aan een overleden dierbare(n). Daarnaast draag u de ashanger ook nog eens op uw hart. Een prachtig sieraad met een bijzondere symboliek.

Als u graag een prachtige hartvormige ashanger wilt aanschaffen nodigen wij u uit een kijkje te nemen in onze webwinkel. Wilt u liever onze sieraden in het echt bekijken of een persoonlijk ontwerp laten vervaardigen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel waar onze professionele en ervaren ontwerpers luisteren naar uw wensen en samen met u een mooie en unieke ashanger in de vorm van een hart ontwerpen.

Een ashanger hart uitzoeken in de winkel

Wilt u persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van uw assieraad?

U kunt een afspraak maken voor het uitzoeken van een Memorie Sieraad in onze winkel in Gouda. 

Wij helpen u graag persoonlijk.

Ashanger hartje van goud of zilver

Bij Memorie Sieraden kunt u terecht voor een ashanger hartje van goud of van zilver, maar ook kunt u kiezen voor roségoud of witgoud. Daarnaast kunt u de hanger verder personaliseren door te kiezen voor een bepaalde kleur steen of een persoonlijke gravure. Zo wordt het sieraad heel persoonlijk en creëren we sieraden waar er maar één van zijn.

In onze winkel hebben we talloze colliers op voorraad om uw ashanger aan te hangen, maar u kunt uw hanger natuurlijk ook aan een collier dragen dat u al heeft.

Unieke sieraden van Memorie Sieraden

Wij hebben een mooi assortiment ashangers in de vorm van een hart. De ashanger wordt met zorg voor u ontworpen, vervaardigd en afgewerkt. Een ashanger van Memorie Sieraden is duurzaam en van de beste kwaliteit. Onze ashangers in de vorm van een hart zijn er in meerdere maten, stijlen en materialen.

Naast ashangers in de vorm van een hart kunt ook kiezen voor een ronde hanger, een ovaalvormige hanger, een rechthoekige hanger of een andere vorm naar keuze. Filter via de optie ‘Vorm’ op de vorm die u mooi vindt.

Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren en te laten maken bij ons. Wij produceren alle sieraden in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen we alle mogelijkheden met u bespreken, u goed adviseren over de draagbaarheid van uw sieraad en het perfecte assieraad voor u ontwerpen en maken.

Dames collier geelgoud slang met geelgouden vermaakte trouwring ashanger met briljant

Van een oude trouwring is deze unieke ashanger gemaakt. Van de trouwring zijn 2 delen gemaakt die asymmetrisch zijn samengevoegd. Daarbij is een briljant geplaatst. De gravures in de trouwring zijn behouden. Zo is er een uniek sieraad gemaakt dat de herinnering van de overleden dierbare(n) voor altijd weerspiegelt.

We hebben van een oude zilveren ring deze prachtige, unieke hanger gemaakt. In de hanger is een vergeet me nietje in emaille gemaakt. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt sieraad? Bekijk dan eens onze pagina met sieraden die in opdracht van onze klanten ontworpen zijn.