Parkeren of openbaar vervoer

Parkeren parkeerterrein Klein Amerika

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Gouda. U kunt op 5 minuten loopafstand uw auto parkeren op parkeerterrein Klein Amerika. U kunt hier parkeren op maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Het tarief is €2,00 per uur en €8,00 per 24 uur.

Het adres van Klein Amerika:
Klein Amerika 30 
2806 CA 
Gouda

Routebeschrijving​

Met de auto​

Voer in uw navigatie het volgende adres in: Klein Amerika 30 in Gouda. Als u geparkeerd heeft en het parkeerterrein afloopt richting de stad, loopt u over het zebrapad en een brug de stad in. Loop alsmaar rechtdoor. U vindt Juwelier Jos aan het einde van deze straat (Lange Tiendeweg) aan de rechterkant, net over het laatste bruggetje. Juwelier Jos zit tegenover de kaasboer en de slager.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein of bus naar station Gouda Centraal. Voer in Google Maps het adres van Juwelier Jos (Lange Tiendeweg 17) in en loop in 10 minuten naar de winkel.

Neem de trein of bus naar station Gouda Centraal. Stap uit bij de centrumkant. Loop richting het centrum via de Kleiweg (de grote winkelstraat). U komt op een gegeven moment uit op de markt, met het stadhuis in het midden. Sla linksaf en loop langs alle restaurants en terrasjes. Aan het einde van deze straat ziet u aan de linkerkant de lingeriewinkel Livera. U kunt dan een klein straatje links in of een bredere straat rechts. Ga rechts en volg de weg. Sla de hoek om. U bent nu op de Lange Tiendeweg. Loop een klein stukje door. Juwelier Jos zit aan uw linkerhand, tegenover de kaasboer en de slager.