Verzenden

Wanneer u een bestelling via onze website heeft geplaatst, wordt deze na gemiddeld 3 weken bij u afgeleverd via de post aangetekend of u kunt het product in onze winkel ophalen. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de levering.

Ander afleveradres

Het is mogelijk het product op een ander adres te laten bezorgen dan uw factuuradres, dit adres geeft u op bij het afsluiten van uw bestelling.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

Uw pakket wordt bezorgt door PostNL. Wanneer wij het pakket verzenden krijgt u een e-mail met de Track & Trace code van PostNL waarmee u het pakket kunt volgen. Bent u niet thuis als het pakket aangeboden wordt dan biedt PostNL het pakket de volgende werkdag nogmaals aan. Bent u ook dan niet aanwezig dan kunt u het pakket afhalen bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt of bij uw buren, PostNL laat een briefkaart achter waar u het pakket kunt afhalen. Op deze manier hoeft u niet thuis te blijven en kunt u het toch snel in ontvangst nemen!

Verzendkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten vanaf € 200.-voor verzending binnen Nederland. Wel zijn de risico´s voor verzending voor u zelf. Uiteraard is het mogelijk om het pakket aangetekend en/of verzekerd te verzenden. (Het is echter de vraag of deze kosten opwegen tegen de risico´s.) De kosten varieren vanaf € 7,00 tot € 14,00 en worden bij u in rekening gebracht.

België en Duistland
Voor verzendingen naar België en Duitsland betaald u gewoon de reguliere kosten brengen wij vooraf in rekening.