Top 10 mooiste ashangers van Memorie Sieraden

Een ashanger geeft u de mogelijkheid een klein deel van uw dierbare altijd dicht bij u te dragen. In de ashangers van Memorie Sieraden wordt een askamer gemaakt, waar de as of het haar van uw overleden dierbare in wordt geplaatst. Wij hebben een grote collectie ashangers en laten u graag de mooiste ashangers zien die wij voor u kunnen maken.

Ashanger Libelle Ben

De ashanger met het mooiste verhaal is zonder twijfel “Libelle Ben”. Deze hanger is vernoemd naar het overleden kindje van een klant, die deze hanger op aanvraag bij Memorie Sieraden heeft laten maken. Een libelle wordt gezien als brenger van geluk, nieuwe inzichten en een nieuwe start.

Ashanger Moeder en Kind

De mooiste en ook meest symbolische ashangers zijn de ashangers uit de collectie “Moeder en Kind”. Deze zijn er in verschillende versies: moeder en baby, moeder en tiener, moeder en 1 kind, 2 kinderen, 3 kinderen – tot 7 kinderen. Het is ook mogelijk om de ashanger Moeder en Kind aan te passen naar uw persoonlijke wensen, zoals hieronder te zien is.

Ashanger Hart

De meest verkochte ashangers  van het afgelopen half jaar zijn de ashangers met een hart in alle verschillende vormen en maten. Hieronder vallen onder andere het “Dubbel hart” in groot en klein, eenvoudig “Hart” met zichtbaar of onzichtbaar as en “Hart strik”. Deze worden vaak aangevuld met een edelsteen.

Ashanger Traan en Ashanger Klaver vier

Ook de ashanger “Traan” in verschillende maten, met of zonder zirkonia, plat of bol is heel populair. Het “Klavertje vier” en de “Edelweiss” zijn een sterke opvolger op bovenstaande ashangers. 

En ook de ashangers waar u een overleden huisdier mee kunt herinneren zijn populair. De ashanger hond, kat en paard in plat of 3D uitvoering nemen toe in populariteit en mogen in dit rijtje zeker niet ontbreken. Ashangers die ook populair zijn; “Verbonden zirkonia”, “Krul”, “Muzieknoot”, “Zonnebloem”, “Duif” en het “Kruisje” in verschillende uitvoeringen. 

Bekijk alle ashangers in onze winkel

Wilt u een unieke ashanger laten maken? 

In onze winkel in Gouda kunt u de voorbeeld collectie ashangers bekijken. Deze kunt u aanpassen naar uw persoonlijke wensen.

Maak hieronder een afspraak voor een bezoek aan onze winkel.

Wij helpen u graag persoonlijk.

Ashanger op maat gemaakt

Vindt u een ashanger uit onze collectie mooi, maar zou u er graag iets aan willen laten veranderen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van persoonlijke sieraden. Alle ashangers zijn verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud en roségoud en kunnen gepersonaliseerd worden met een gravure of een askamer. 

Daarnaast is het mogelijk om een geheel nieuw ontwerp te laten maken bij ons. U kunt een idee, foto of tekening aanleveren en samen met één van onze gecertificeerde goudsmeden een uniek en persoonlijk ontwerp laten maken. Laat een vingerafdruk toevoegen, kies voor een unieke steen of gebruik oude trouwringen of sieraden van uw overleden ouders of dierbare om een nieuw sieraad te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Omdat wij het belangrijk vinden dat een herinneringssieraad perfect bij u past en voldoet aan al uw wensen, helpen wij u graag persoonlijk in onze winkel in Gouda. U kunt de collectie bekijken en ontvangt advies op maat om gezamenlijk hét perfecte gedenksieraad uit te zoeken. 

Van een oude trouwring van een overleden ouder is dit in opdracht ontworpen sieraad gemaakt. Er is een briljant geslepen diamant toegevoegd in een ronde zetkast en er is een oog aan de hanger gemaakt. De gravure aan de binnenkant van de ring is behouden om de emotionele waarde te behouden.

Van een trouwring van een overleden dierbare is deze prachtige hanger gemaakt. De ring dient als hanger waar de ashanger vingerafdruk rond aan is toegevoegd. Op deze hanger is de vingerafdruk van de overledene geplaatst. Ook hier is de persoonlijke gravure behouden.

Persoonlijk advies

Wij bieden een groot assortiment in ashangers. Een ashanger wordt met zorg voor u ontwikkeld, vervaardigd en afgewerkt. Een ashanger van Memorie Sieraden is duurzaam en van de beste kwaliteit. 

Wij geven u graag persoonlijk advies bij het uitzoeken van een ashanger. In één van onze ruimtes bekijken we samen met u de collectie en bespreken we al uw wensen.

Ashangers en asringen met een betekenis

Onze goudsmeden ontwerpen steeds meer assieraden met een betekenis of symboliek. Zo is er een hele collectie ashangers en asringen met een speciale betekenis ontstaan.

Geregeld komt het ook voor, dat het ontwerp volgt op een special wens van onze klanten en de goudsmid probeert dit dan te vangen in een uniek sieraad. Juwelier Jos heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke assieraden. Maakt u een afspraak als u een speciale wens heeft.

Ashangers voor heren

Last, but not least mogen wij de ashangers voor de heren zeker niet vergeten.

Deze ashangers zijn vaak wat stoerder en als voorbeeld kunnen we noemen “Buis vierkant” of “Buis rond”, “Blokjes”, “Envelop” en natuurlijk ook “Hart” en “Kruis“. De laatste zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.