Uw Memorie Sieraad elders laten vullen

Wanneer u een Memorie Sieraad bij ons koopt, kunt u uw sieraad ook bij ons in de winkel met as laten vullen. Ook kunt u zelf thuis uw sieraad met as vullen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen uw sieraad ergens anders te laten vullen. Dit geldt zowel voor sieraden die u in de winkel koopt als online.

Laten vullen door ons

Allereerst lichten we toe hoe u uw assieraad door Memorie Sieraden zelf kunt laten vullen. We bieden hiervoor meerdere mogelijkheden:

  • Asverzendset
  • Zelf as naar de winkel brengen
  • Aanwezig zijn bij het plaatsen van de as

De asverzendset kunt u aanvragen tijdens de bestelling. Wanneer u het sieraad besteld in de winkel, geven we de asverzendset direct aan u mee. Wanneer u uw sieraad online bestelt, kunt u tijdens het afronden van de bestelling aangeven of u de verzendset wilt ontvangen. We sturen de set naar u toe. Nadat u de verzendset heeft gevuld, kunt u deze vullen en kosteloos retour sturen. Bij de set zit een duidelijke gebruiksaanwijzing. Mocht u vooraf graag lezen hoe de asverzendset werkt, kunt u vooraf het desbetreffende artikel lezen. Wanneer het sieraad klaar is, sturen wij het sieraad én de overgebleven as naar u op.

Liever niet gebruik maken van de verzendset? U kunt bij een bestelling in de winkel, de as ook direct achterlaten. Ook kunt u op een later tijdstip langskomen in winkel om de as te brengen.

Als laatste kunt u er ook voor kiezen om zelf aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as. We maken hiervoor een afspraak met u wanneer het sieraad klaar is. In een speciaal ingerichte ruimte nemen we de tijd om de as in uw bijzijn te plaatsen. Dat is niet alleen van persoonlijke waarde, u hoeft ook de as niet op te sturen naar of achter te laten in de winkel. Het plaatsen van de as is bij de prijs van het sieraad inbegrepen, maar voor het zelf aanwezig zijn bij het plaatsen van de as reken we €35,- extra. 

Memorie Sieraad vullen met as

Elders laten vullen

Wilt u liever toch uw sieraad elders laten vullen, zorg er dan voor dat u dit altijd bij een gecertificeerde goudsmid of juwelier laat doen. Ook kunt u het laten doen door een gecertificeerde begrafenisondernemer.
Let er op dat u tijdens bestelling van uw sieraad duidelijk aangeeft dat u het sieraad elders laat vullen. Op die manier ontvangt u een sieraad met een open askamer en een afdekplaatje los erbij. Op die manier kan de askamer dichtgesoldeerd worden en krijgt u een onzichtbare askamer.

Wilt u de askamer af laten sluiten met (acryl)hars en daarmee de askamer zichtbaar houden? Geef ook dit dan duidelijk aan tijdens bestelling. U ontvangt dan geen afdekplaat, omdat de askamer dan op een andere manier afgewerkt wordt. 

Voordeel elders laten vullen

Een voordeel van elders laten vullen is, dat u het vullen kunt laten doen bij een juwelier bij u in de buurt. Op die manier hoeft u geen as te versturen of nog eens langs te komen in de winkel.

Nadeel elders laten vullen

Een nadeel van het elders laat vullen van een Memorie Sieraad, is dat elke vorm van garantie vanuit Memorie Sieraden vervalt. Degene die het sieraad gevuld heeft is verantwoordelijk voor garantie.

Ook worden de kosten hoger wanneer u het sieraad elders laat vullen. Vaak vraagt de begrafenisondernemer of juwelier die het gaat vullen ook kosten. Daarnaast is het niet mogelijk korting te bieden, wanneer u het elders laat vullen. Het is dus het overwegen waard om uw sieraad toch door onze goudsmid te laten vullen. 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0182 786 338 of via klanten@memoriesieraden.nl.